Afvallen De Meern

Afvallen De Meern en omstreken

Voor echt doeltreffend afvallen een coach in De Meern en omstreken nodig? Neem dan contact op met Goed gevoed & Goed getraind. Maud is graag ook jouw diëtist en coach tijdens het afvallen. Of je al vaker afvalpogingen hebt gedaan of dat je het voor het eerst gaat proberen, je bent van harte welkom. Wij helpen je naar blijvend resultaat en succes. We maken namelijk geen gebruik van een standaard dieet. We focussen ons juist op het veranderen van routines en gewoontes op het gebied van voeding, beweging, ontspanning, routine en mindset. Wil je meer weten hoe we je kunnen helpen, klik hieronder voor onze afvalmethode en trajecten.

BEKIJK ONZE TRAININGEN
image

De afvalcoach in De Meern helpt je om in 10 stappen af te vallen

Het afvallen in De Meern proberen we te realiseren in 10 stappen. Misschien kun je je hierbij niets voorstellen. Hoe kun je nu afvallen in 10 stappen? Je moet toch vooral minder eten en meer bewegen? Dat helpt zeker om af te vallen, maar hoe zit het met de lange termijn? Een blijvende verandering start bij het veranderen van je mindset. Juist daarom bieden ze een gratis startpakket aan. Met het gratis ‘Di-Eet-Alles-Startpakket’ leer je de 5 simpele basisprincipes die je helpen om van afvallen een feest te maken & ontvang nu gratis een voorbeelddagmenu met recepten om te blijven genieten.

Ben jij er klaar om jouw streefgewicht te bereiken en te blijven genieten van lekker eten?

Download hier gratis
image

Succeservaringen belangrijk bij afvallen met coach in De Meern en omstreken

De afvalcoach nabij De Meern weet als geen ander dat afvallen en succeservaringen meestal helemaal niet bij elkaar horen. Maud is ook streng op dieet geweest, maar dat leidde helaas niet tot blijvend succes. Daarom is de methode die zij gebruikt totaal anders en wel gefocust op blijvend resultaat. Tijdens het traject dat je gaat volgen doe je juist wel succeservaringen op. En dat motiveert om resultaat te behouden. Kleine stapjes per keer, maar wel elke dag een stap. En lukt loop je in het traject vast, dan kun je altijd direct contact opnemen met de coach. Wil je kijken of deze manier van afvallen bij je past? Kies dan voor een gratis  kennismaking. Deze is geheel vrijblijvend en verplicht je verder nog tot niets.

Uitdaging ook aangaan?
image

Wil je nu beginnen of later? Bij vragen mag je altijd bellen.