Afvallen met coach

Afvallen met coach is makkelijker dan alleen

Wil je graag een gezond gewicht en gezond afvallen met een coach? Misschien ben je al even op zoek naar een diëtist, omdat eetschema’s en lijstjes je niet helpen. Afvallen met een coach is makkelijker dan zelf blijven proberen. Je leest hieronder de voordelen van afvallen met een coach. 

Tegenwoordig zijn er duizenden coaches, alleen zijn ze wellicht niet allemaal geschikt voor jou en jouw doelen. Doe goed onderzoek naar wat je nodig hebt als je wilt afvallen met coach, zodat jij jouw doelen bereikt en behoud. 

Lees hieronder alles wat je moet weten over gezond afvallen coaching en de di-eet-alles methode van Goed gevoed & Goed getraind. Of klik op de knop om direct in te duiken in onze methode en trainingen.

Di-Eet-Alles Methode
Afvallen met een coach | Maud Bogers
image

Waarom afvallen met een coach van Goed gevoed & Goed getraind?

Wellicht maak je je zorgen om je gewicht of om je gezondheid. Afvallen is nooit het doel, wel het middel. Het doel is om te bouwen naar een gezonde energieke leefstijl waarbij jij lekker in je vel zit. Veel coaches kijken puur naar de cijfers die jij bereikt op de weegschaal en wat je eet. Je volgt een streng dieet, zonder werkelijke coaching op hoe jij jouw gedrag blijvend verandert. Even je voeding omgooien is geen blijvende oplossing. En streng diëten met een voedingsschema ook niet. 

Bij Goed gevoed & Goed getraind coachen we je naar blijvend resultaat. Dan doen we door de focus weg te halen van je bord en meer in te duiken op je koppie. Je gaat nog steeds aan de slag met je gezondheid op het gebied van zelfzorg. Denk aan: je voeding, beweging, ontspanning, routine en mindset. Met het uiteindelijke doel: meer energie en zelfverzekerdheid. 

Met onze di-eet-alles methode gaan we, naast die zelfzorg, ook aan de slag met het beeld dat jij hebt van jezelf. Merk je op dat je jezelf onbewust aan het afzeiken bent? Dan waardeer je jezelf waarschijnlijk minder dan een ander. Je zet jezelf niet zo snel op nummer 1 en je doet liever iets voor een ander dan voor jezelf. Als je graag wilt bouwen naar een gezond gewicht, dan ligt daar de winst als je gezond af wilt vallen. Hiervoor heb je de juiste coaching nodig. 

Een gezond gewicht zorgt niet automatisch voor meer zelfvertrouwen. Hier heb je aparte coaching voor nodig. Dit onderdeel is één van de belangrijkste aspecten als jij weer zelfverzekerd in je vel wil zitten en trots voor de spiegel wilt staan. 

Wil je meer weten waar jij persoonlijk aan te werken hebt. Doe hier de scan op het gebied van zelfzorg, zelfbeeld, zelfvertrouwen, jouw eetgedrag & mindset. Na deze scan kun je direct jouw resultaten bespreken zodat jij jouw gezonde gewicht kunt bereiken.

QUICK SCAN INPLANNEN

Afvallen met een coach of zelf doen

Waarschijnlijk is er een stemmetje in je koppie dat zegt: ja ik wil het toch eerst even zelf doen. Ik wil eerst zelf afvallen. Als dat niet lukt dan ga ik wel afvallen met een coach. 

Je maakt je zorgen of de investering in jezelf wel gaat helpen naar het resultaat dat je wilt, omdat je al zoveel hebt geprobeerd. Dat kan ik begrijpen. Heb je er wel eens bij stilgestaan wat alle pogingen die je eerder hebt geprobeerd je al gekost hebben? En wat het je zal opleveren aan tijd en geld als je niet meer continu bezig bent met je eetkeuzes, maar kan genieten en kan focussen op andere zaken?

De keuze om te investeren in gezonde keuzes, gaat je op de langere termijn meer opleveren dan als je zelf blijft aanklooien. 

Kom uit de miemeltaxi en pak je verantwoordelijkheid voor je eigen resultaat. Wil je weten waar jij aan te werken hebt om een gezond gewicht te bereiken en je weer zelfverzekerd te voelen? Plan vandaag jouw quickscan en persoonlijke call met coach Maud. 

Doe hier jouw quickscan voor (di)eetfrustraties
image

Wat anderen zeggen over afvallen met coach Maud

Ervaring is de enige leermeester. Lees hier de review van Tineke over coach Maud.

In plaats van een streng dieet, verander je je levensstijl. Zowel voeding als mindset komt aan het bod en dat maakt dit traject juist zo interessant! Maud is een enthousiaste, nuchtere Brabo, waar je zelf ook enthousiast van wordt! (Ik iig wel!) Goede van deze training is, dat kleine stapjes ook top zijn! Ik wilde vaak teveel en dan kreeg ik weer de feedback: Focus nu op 1 ding. Maud houdt je een spiegel voor, en nee, dat is niet altijd leuk, maar wel nodig. Daardoor kijk ik nu heel anders naar dingen en ben ik me bewuster van mijn eigen gedrag. Deze training staat voor jezelf weer lekker in je vel voelen, of zoals ze zelf zegt: Een lekkerwijf! - Afvallen is het middel, niet het doel. Naast de spiegel en de opbouwende feedback, is Maud ook ontzettend positief. Kleine stapjes worden gevierd met complimentjes en daardoor waardeer je je eigen harde werk ook. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel erg blij ben dat ik dit traject heb mogen volgen en raad het zeker iedereen aan. Het is geen DIEET, maar een DI-EET-ALLES training, dus er is zeker ruimte voor je biertje, pizza, patatjes, wijntjes etc. Zoals ook zou moeten in een gezonde, gebalanceerde levensstijl.

Hier vind je alle ervaringen van afvallen met coach Maud.

Doe hier jouw quickscan voor (di)eetfrustraties
image image

In 3 stappen afvallen met coach

Om blijvend resultaat te bereiken heb je drie fases te doorlopen:

 1. Bewust worden
 2. Bijstellen
 3. Behouden

Je moet helder hebben wat jij zelf te veranderen hebt. Als je alles zomaar omgooit als je wilt afvallen, kijk je nooit jouw kernprobleem recht in de ogen. 
Wanneer je weet wat je te veranderen hebt, dan kun je concreet gaan bijstellen. Elke dag een klein beetje uit je comfortzone wint het van af en toe heel veel veranderen in 1 keer. Wat je waarschijnlijk eerder met andere diëten hebt gedaan. In het bijstellen houd je al rekening met het behouden van je resultaat. Hoe verander je jouw gewoonten op een manier die bij je past. Op die manier behoud je resultaat. Met eenmaal de nieuwe gezonde gewoonten en mindset in je systeem, start je weer opnieuw bij bewustworden, want ja je moet wel altijd je koppie erbij houden. 

Kortom! Wil je blijvend resultaat op de weegschaal dan heb je te focussen op je koppie en niet op je bord.

Afvallen is nooit het doel, wel het middel. Doe elke dag een klein beetje, want elke dag een klein beetje wint het altijd van af en toe heel veel. Stap stapsgewijs uit je comfortzone en ontdek wat jij nog te veranderen hebt om jouw resultaat blijvend te veranderen. Ga vandaag uit je comfortzone en plan jouw persoonlijke quickscan en call in met coach Maud.

JA DAT WIL IK!

Voordelen van afvallen met coach & diëtiste Maud

 • Bij Goed gevoed & Goed getraind wordt naar je totale leefstijl gekeken, niet alleen je voeding en het cijfer op de weegschaal. Op basis van de vijf leefstijlfactoren wordt aandacht besteed aan jouw zelfzorg die in de basis jou helpt naar een gezond gewicht.
 • Je leert hoe je blijvend kunt afvallen.
 • We werken niet naar je streefgewicht maar naar een gezond gewicht, met blijvend resultaat.
 • Je leert een gezonde relatie te creëren met eten en je zelfbeeld door verandering in mindset.
 • We focussen op je koppie, waarbij we ook werken aan je zelfvertrouwen en een positiever zelfbeeld.
 • Je krijgt meer energie door kleine aanpassingen in je leefstijl, zodat je fit opstaat en voldaan gaat slapen.
 • We duiken in op emotie-eten en eetbuien, zodat je meer grip krijgt op je eetgedrag.

Afvallen met coach door 1:1 begeleiding

We houden je altijd scherp op je motivatie. We zijn geen stok achter de deur, want de verantwoordelijkheid van je resultaat ligt altijd bij jezelf. Zit je in een dip, dan zijn wij er om je mindset een positieve boost te geven, zodat jij weer verder kunt met het bereiken van je gezonde gewicht vol zelfvertrouwen. 

Afvallen met coach Maud Bogers
image

Anderen lezen ook deze blogs:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Nog meer inspiratie voor jou:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Wil je nu beginnen of later? Bij vragen mag je altijd bellen.

Maud Bogers

Maud Bogers

Diëtist en NLP leefstijltrainer