Overnight Oats met warme frambozen

1 personen

15 minuten

321 kcal

Een lekker ontbijtje snel gemaakt, dat doe je met overnight oats. Bereid het de avond ervoor en schuif de in de ochtends snel aan tafel met een luxe ontbijt.

Ingrediënten Overnight Oats met Warme Frambozen:

  • 200 ml magere melk
  • 40 gram havermout
  • 1 el chiazaad (optioneel)
  • 100 gram frambozen
  • ½ el pitten/zaden

Benodigdheden Overnight Oats Met Warme Frambozen:

  • Steelpannetje 

Bereidingswijze Overnight Oats Met Warme Frambozen:

0. Overnight Oats maken: Meng de melk, havermout en chiazaad door elkaar de avond van te voren. Dek dit af en zet het voor een nachtje in de koelkast. Wil je geen chiazaad gebruiken, dan kun je gewoon 150 gram melk met 40 gram havermout mengen.
1. Frambozen: Verwarm de frambozen in een pannetje of in de magnetron tot ze mooi zacht zijn en serveer dit over de overnight oats. Garneer na het koken met het fruit en de pitten/zaden, bijvoorbeeld pompoenpitten. Natuurlijk kun je ook de frambozen los serveren in plaats van opwarmen.
 
Voedingswaarde per portie/persoon:
Energie = 321 kcal
Koolhydraten = 39,3 gram
Eiwitten = 17,0 gram
Vetten = 8,2 gram
Vezels = 8,1 gram 

Genieten van meer gezonde recepten?

Mis je ooit inspiratie in de keuken? Sta je in de supermarkt en weet je niet wat lekker is bij elkaar? Wat is nu écht een gezonde maaltijd? Met het receptenboek Soepen & Diner kun je blijven variëren door alle handige tips & tricks, naast alle recepten. Verbaas jezelf in de keuken, want met dit boek kun je elke dag jouw bordje als een echte kok beleggen. En ook nog eens gezond. Meer dan 85 makkelijke recepten die iedereen op tafel kan krijgen. Een gezond voedingspatroon ontwikkelen, dat start in de keuken.
Bestel hier direct jouw exemplaar.