Hoe wil jij gecoacht worden?

Klik op je antwoord

Ik wil afvallen en mijn leefstijl
veranderen met blijvend resultaat

Phjoew gelukkig, goede keuze.
Anders blijf je bezig…

Ik help je graag verder met een van mijn
Leefstijl Verander Trajecten

Lees meer

Ik wil alleen voedingsadvies

Helemaal goed! Even goede vrienden.

Ik help je graag op weg met mijn
Goed van Start Pakket

Lees meer

Waarom geen dieet maar je leefstijl veranderen?

Simpel. Een dieet is voor even. Een verandering is voor altijd. Afvallen draait niet alleen om minder eten. Het is een balans vinden in je manier van leven en hoe je omgaat met je lichaam. Het is minder zweverig dan het lijkt.

Om af te vallen en stabiel op gewicht te blijven moet je aanpassingen maken in je eetpatroon, maar ook je beweegpatroon. Ook moet je op je ontspanning letten. Stress is een grote oorzaak van overgewicht. Om dit balans compleet te maken helpt een goede routine in je dagelijks leven. En het allerbelangrijkste is de verandering in je mindset. Je manier van denken, je overtuigingen en je manier van doen. Dit moet je veranderen naar een mindset waarbij jouw gedachten en overtuigingen jou ondersteunen om deze balans te houden. En je gewicht te behouden.

Een hele mond vol. Afvallen doe je dus niet ‘even’. Het is hard werk en vraagt commitment, maar met de juiste aanpak kun je hier met al je enthousiasme en verlangen naar het resultaat toe werken. Benieuwd? Lees hieronder meer…

Leefstijl Verander Traject

  • Geschikt voor jou als je blijvend resultaat wilt en een stok achter de deur wilt...
  • Geschikt als je weet dat het probleem dieper ligt dan alleen even anders eten.
  • Geschikt als je jouw leefstijl wilt veranderen op het gebied van voeding, beweging, ontspanning, routine en mindset.
Lees meer

Goed van Start Pakket

  • Geschikt voor jou als je alleen voedingsadvies wilt en snel aan de slag wilt gaan…
  • Geschikt voor jou als je weet dat je moet afvallen, of omdat je bent doorverwezen door een (huis)arts.
Lees meer
maud

Maud Bogers
diëtist & personal trainer

Ik coach je graag verder op jouw manier.
Geef me gewoon een belletje.
Samen bespreken we hoe jij jouw resultaat het beste kunt bereiken.

Bel naar 06 12 98 42 50

Vergoeding Zorgverzekering

Investeren in je eigen gezondheid is altijd een goede keuze.
Maar een extra vergoeding is nooit verkeerd.

Basisvergoeding Dieetadvisering

Goed nieuws. Heb je jouw eigen risico verbruikt, dan krijg je €180,- vergoed uit de basisverzekering. Is je eigen risico nog niet verbruikt, dan wordt eerst de €180,- verrekend met je eigen risico.

Note: De €180,- is een afgerond bedrag. Elke zorgverzekeraar heeft een ander tarief.

Tip: Bel je zorgverzekeraar om te controleren hoeveel eigen risico je hebt verbruikt en hoeveel uren aanvullende vergoeding je krijgt. Vraag na of Goed gevoed & Goed getraind is aangesloten. Bekijk hier de vergoeding uit de basisverzekering per zorgverzekeraar.

image-row

Aanvullende vergoeding Dieetadvisering

Nog beter nieuws. Ben je aanvullend verzekerd voor dieetadvisering? Dan krijg je nog wat extra’s nadat je de 3 uur uit de basis verbruikt hebt. Mooi meegenomen toch? Bekijk hier de vergoeding uit de aanvullende verzekering per zorgverzekeraar.

Note: Bij alle trajecten en coaching dien je zelf de facturen indienen bij de zorgverzekeraar om de basis en aanvullende vergoeding te ontvangen. Hoe je dat kunt doen leg ik je natuurlijk gewoon persoonlijk uit. Net zo handig.

image-row

Kwaliteit moet je hoog houden…

Diëtist ben en blijf je niet zo maar. De titel diëtist is wettelijk beschermd. Alleen professionals met een afgeronde erkende 4-jarige HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek mogen deze titel gebruiken.

 Elke 5 jaar word ik getest op mijn kwaliteitsregistratie. Door op de hoogte blijven van de laatste onderzoeken, medische ontwikkelingen en het volgen van cursussen behoud ik zo mijn titel als diëtist.

Wil je het zeker weten? Check het in het Kwaliteitsregister Paramedici, KP-nummer: 19912260689. Dit kwaliteitsregister geeft aan dat ik voldoe aan de opleidingseisen van de Wet BIG (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) en dat ik beschik over de actuele kennis en ervaring.

kwaliteitregrister NVD