Leefstijl Verander Traject

Een positieve verandering die je altijd bij blijft…

Als je graag wilt afvallen en tijd en energie wil investeren in je gezondheid, dan zal je iets moeten veranderen. Laat me je een goed beeld schetsen van wat ik voor jou kan betekenen met dit Leefstijl Verander Traject. Allereerst…

Herken jij jezelf hierin?

- Ik ben gefrustreerd na vele afvalpogingen.
- Ik schaam me voor mijn lichaam en voel me daardoor onzeker.
- Na een eetbui voel ik me schuldig.
- In de avond gaat het altijd fout.
- Afvallen kost tijd en energie die ik niet heb.
- Ik ben boos op mezelf, omdat het mij nog steeds niet is gelukt.
- Ik heb lichamelijke klachten die versterkt worden door mijn overgewicht.
- Ik vind het moeilijk om trots te zijn op mezelf, ik haal mezelf snel onderuit.
- Ik ben onzeker en ik schaam me voor mijn lichaam.

Ja? Goed nieuws. Dit Leefstijl Verander Traject staat op je lijf geschreven. Door je vele pogingen ben je enorm negatief gaan denken over het onderwerp afvallen. Of moet je al zuchten als je maar aan bewegen denkt. Je wil wel graag afvallen, maar op dit moment zou het misschien wel met tegenzin moeten.

Deze negatieve gedachten zijn de boosdoener. Krijg je deze gedachten niet uit je systeem dan haal je nooit langdurig resultaat. Ik leer je weer positief te denken, zodat jij met enthousiasme hieraan gaat werken. Daar heb ik alleen wel jouw commitment voor nodig.

 

Wat heb je nodig voor langdurig resultaat?

 1. Tijd & geduld.

 2. Een open houding voor verandering en aanpassingen in je leven.

 3. Een doel waar je naar verlangd en enthousiast van wordt om mee aan de slag te gaan.

Als jij 1 keer goed wil investeren in een jouw gezondheid, dan zijn dit essentiële aspecten.

 

Hoe gaan we aan de slag?

We gaan NIET alles in 1 keer omgooien. Dat houd je niet vol, het past niet bij je en is ook ontzettend tijdrovend.
We gaan WEL alles stap voor stap doen. Dat is waarschijnlijk even wennen, met name als je ongeduldig en perfectionistisch bent. Je wilt graag resultaat, en het liefst zo snel mogelijk. Dat krijg je ook alleen in een andere vorm dan dat je gewend bent. Je krijgt stapsgewijs resultaat die je vasthoudt voor de rest van je leven.

In vogelvlucht door het coachingstraject:

 1. Gratis & vrijblijvende wandelsessie. Dit is de start van elk traject. In de wandelsessie bespreken we jouw doel en motivatie. Aan de hand van jouw verhaal kijk ik of dit traject ook echt bij je past. Als jij en ik een klik voelen en jij graag aan de slag wilt, dan pas schrijf jij je echt in. Ik wil dat je 100% enthousiast bent en commitment geeft.
 2. Intakegesprek. Hiermee gaan we echt van start en geef jij mij zo veel mogelijk input om jou goed te kunnen helpen en een advies op te stellen.
 3. Voedings- en leefstijladvies. Dit advies stel ik direct na het intakegesprek op. In dit PDF zie je in 1 overzicht wat ik hier allemaal voor tips in ga zetten op het gebied van voeding, beweging, ontspanning en routine.
 4. Leefstijl Veranderboek. Na het intakegesprek krijg je jouw 1e hardcopy boek mee. Met dit boek ga je dagelijks aan de slag om je verandering in de praktijk te brengen, zodat je dagelijkse groei toont. Het geeft structuur in wat je moet doen. Je vergroot je bewustzijn en inzichten. Het biedt je de richtlijnen voor een gezonde leefstijl en nog veel meer. In jouw Leefstijl Veranderboek leer je welke nieuwe principes jou helpen om een gezond balans te creëren. Meer details lees je op deze pagina.
 5. Maandelijkse individuele coachingssessie. Elke maand hebben en een coachingssessie van 45 minuten waarin we jouw progressie gaan bespreken. Ik zal je assisteren in je doelen, waardoor je stapsgewijs zelf verder kunt. Ik ben jouw stok achter de deur en houd je in beweging om te blijven groeien. Samen kijken we naar dieperliggende oorzaken om valkuilen te tackelen of voorkomen.
 6. Vraag-Maar-Raak abonnement. Dit is zooo fijn! Je mag mij altijd en overal appen of mailen met je vragen. Sta je in de supermarkt en loop je vast. App me. Heb je een dip? App me. Loop je vast in je doelen? App me. Of stuur een mailtje en lucht je hart als je het gewoon even nodig hebt. Zolang je Leefstijl Verander Traject loopt.
 7. Online Coaching Community. Extra coaching en verdiepende sessies krijg je online. Ik ga live en geef je les over hoe bijvoorbeeld emotie-eten. Of hoe je om kunt gaan met eetbuiten. Hoe je negatieve gedachten stopt en ga zo maar door. Meer diepgang voor meer progressie in je verander traject.
 8. Receptenboek Soepen & Diner (digitaal). Wat moet je zonder al mijn handige kooktips. Met deze digitale versie van mijn receptenboek weet je altijd in de supermarkt de weg te vinden en heb je altijd inspiratie bij de hand. Ik leer je wat gezond is, hoe je kunt variëren en het voornamelijk gewoon makkelijk houdt. Geen gekke fratsen, gewoon normaal eten koken.
 9. Nieuw voedingsadvies bij behalen streefgewicht. Het advies wat je aan het begin van het traject krijgt is geschreven met het doel: afvallen. Als je jouw streefgewicht hebt bereikt, of tevreden bent met een bepaald gewicht, dan stel ik een nieuw advies voor je op om je resultaat te behouden. Net even de puntjes op de i, zodat je nog meer richtlijnen hebt.
 10. Kookworkshop. Waarom is dit een toevoeging vraag je je af? Met de kookworkshop leer je de beste trucks in de keuken. Eten koken kan makkelijk, snel en gezond. Hoe leer je hier. Daarnaast krijg je oneindig veel tips over hoe je het beste gerechten kunt opmaken, serveren en opdienen om extra mindful te kunnen genieten.

Daar zit je wel mee gebakken toch?

 

De trajecten

We starten altijd met een gratis wandelsessie om te kijken of die de juiste oplossing is voor jou, hierna kun je kiezen uit 3 trajecten. 

Bekijk de verschillende trajecten

 

Naar welk resultaat hunker jij al jaren?

- Elke dag stralend in de spiegel kijken vol zelfvertrouwen?
- Blij zijn met je lichaam zonder alle ongemakken?
- Genieten van lekker eten, zonder schuldgevoel en zonder aan te komen?
- Een positief zelfbeeld, waarmee je blij bent met jezelf en jezelf met trots durft te presenteren?
- Een top conditie waarbij je met een sprintje de trap op kunt rennen?

Geloof je niet dat het kan? Het is mij gelukt, dus waarom zou het jou niet lukken?

 

Meld je aan voor een gratis wandelsessie

Voordat je investeert in mijn coaching wil ik je eerst ontmoeten en kijken of dit traject ook echt bij je past. Met een bakje koffie of thee, babbel ik graag even met je bij tijdens een gratis wandelsessie. Ik vind het belangrijk om een klik te hebben met mijn cliënten. Heb je interesse, meld je dan hier aan voor een gratis wandelsessie.

We gaan dan alles verder uitgebreid bespreken… 

 

Een gratis wandelsessie? Graag!