Dietist De Meern

Coaching met diëtist de Meern is makkelijker dan alleen

Wil je graag een gezond gewicht en gezond afvallen met een diëtist in de Meern? Misschien ben je al even op zoek naar een diëtist maar helpen schema’s en lijstjes je niet. Afvallen met een diëtist is makkelijker dan zelf blijven proberen je eetgedrag te veranderen.

Je leest hieronder de voordelen van afvallen met een diëtist. Tegenwoordig zijn er duizenden coaches en diëtisten. Je leest hier het verschil in aanpak tussen een reguliere diëtist en diëtist Maud. Voor blijvend resultaat op de weegschaal focust diëtist Maud op je koppie en niet op je bord. 

ONZE METHODE
Diëtist de Meern | Di-eet-alles Methode
image

Ervaring reguliere diëtist of Maud de Meern

Diëtisten en voedingscoaches worden doorgaans een beetje als ‘eng’ en ‘streng’ gezien. Je kent ze wel. Van die types die fronsend boven hun brilletje je eetdagboek bestuderen. Je bent al met klotsende oksels naar de afspraak gegaan en denkt alleen maar aan die gevulde koek die je op woensdag bij de koffie nam. En die ene ons die je bent afgevallen komt natuurlijk ook niet in de buurt van het doel dat de diëtist je had gesteld. Een nachtmerrie waar je eigenlijk liever niet nog een keer in wil belanden. 

Nu verwacht je natuurlijk dat ik beweer heel lief voor je te zijn als diëtist. Nope. Streng zijn als diëtist moet. Al ga ik als diëtist je niet op je vingers tikken en je al helemaal niet afbranden als je niet volgens de regels hebt gegeten. Mijn advies is namelijk geen dieet maar een di-eet-alles advies. Wel ga ik goudeerlijk naar je zijn. Je wilt niet weten welke excuses ik de laatste jaren van mijn cliënten heb moeten horen.

Jij hoort je bullshit niet, maar ik wel zoals: ‘Ja maar, ik had geen tijd’, ‘Jij weet echt niet hoe druk mijn leven is met hond/kat/kind’, ‘Ik ben gewoon geen doorzetter’, ‘Ik was zó verdrietig’. Ik hoor ze allemaal, ze helpen je alleen niet. Het zijn excuses om maar niet uit je comfortzone te komen. Als diëtist en coach hou ik je een spiegel voor. Het is aan jou om je gedrag te veranderen. Als jij wilt afvallen, dan heb je je eigen sh*t te regelen. Je doet het niet voor mij, je doet het voor jezelf. 

Ongetwijfeld word ik geraakt door jouw verhaal. Maar ik jank niet met je mee. Het helpt je niet verder. Klop daarvoor maar aan bij je vriendinnen. Klinkt dat hard? Nee, het klinkt als een coach waar jij al jaren naar verlangt en die jij nodig hebt als je blijvend wilt afvallen zonder dieet. Tijd om aan de slag te slaan, plan vandaag jouw persoonlijke quickscan en meld je aan voor ons di-eet-alles inspiratiepakket.

QUICK SCAN INPLANNEN

Voordelen van afvallen met diëtist Maud de Meern:

 • Diëtist Maud van Goed gevoed & Goed getraind de Meern kijkt naar je totale leefstijl. Niet alleen naar je voeding en het cijfer op de weegschaal. Op basis van de vijf leefstijlfactoren besteden we aandacht aan jouw zelfzorg die jou in de basis helpt naar een gezond gewicht.
 • Je leert hoe jij je resultaat kunt behouden.
 • We werken niet naar je streefgewicht maar naar een gezond gewicht, met blijvend resultaat.
 • Je leert hoe je een gezonde relatie met eten kunt krijgen. En je leert hoe je je zelfbeeld verandert door een andere mindset.
 • We focussen op je koppie, waarbij we ook werken aan je zelfvertrouwen en een positiever zelfbeeld.
 • Je krijgt meer energie door kleine aanpassingen in je leefstijl, zodat je fit opstaat en voldaan gaat slapen.
 • We duiken in op emotie-eten en eetbuien, zodat je meer grip krijgt op je eetgedrag.

Diëtist de Meern: waar aandacht is voor meer dan je gewicht

Sterker nog we houden je altijd scherp op je motivatie. We zijn geen stok achter de deur, want de verantwoordelijkheid van je resultaat ligt altijd bij jezelf. Zit je in een dip, dan zijn wij er om je mindset een positieve boost te geven, zodat jij weer verder kunt met het bereiken van je gezonde gewicht vol zelfvertrouwen. 

PLAN HIER JOUW SCAN IN

Vragen? Bel of stuur een whatsapp berichtje

image image

Ervaringen coaching diëtist de Meern

Lees hier de review van Edith over Maud.

Toen ik mij aanmeldde bij Maud voelde ik mij dik en lelijk. Ik had geen zelfvertrouwen, was onzeker en kampte met het welbekende jojo-effect. Verschillende diëten leidden tot een mislukking met als gevolg wat extra kilo’s erbij. Na een wandelsessie met Maud heb ik mij aangemeld voor een coaching traject. Maud leerde mij nieuwe inzichten en tips over mijn mindset, ontspanning, routine, bewegen en uiteraard over voeding. Het Leefstijl Veranderboek gaf goede achtergrondinformatie, waardoor ik wist waarom ik dingen doe of denk. Het gaf mij iedere dag weer een goede houvast. Ik had iedere dag een actiefocuspunt waar ik mij op richt en kom zo stapje voor stapje dichter bij mijn doel. Ik kon altijd bij Maud terecht als ik vragen had of ergens mee zat. Maud weet je te pushen waar het nodig is om patronen te doorbreken. In totaal ben ik 22 kilo afgevallen en ik voel mij nu fit, barst van de energie en ik heb weer zelfvertrouwen. Dit had ik niet kunnen doen zonder de wijze lessen van Maud. En geloof mij; als ik het kan, kan iedereen het! Maar wel met een beetje hulp van Maud.

Wil je nog meer reviews en reacties lezen? Hier vind je alle ervaringen over afvallen met diëtist Maud de Meern.

Doe hier jouw quickscan voor (di)eetfrustraties

Fases van verandering voor blijvend resultaat volgens diëtist Maud de Meern

Om blijvend resultaat te bereiken heb je drie fases te doorlopen:

 1. Bewust worden
 2. Bijstellen
 3. Behouden

Je moet helder hebben wat jij zelf te veranderen hebt. Als je alles zomaar omgooit als je wilt afvallen, kijk je nooit jouw kernprobleem recht in de ogen. 

Diëtist de Meern | Di-eet-alles Methode
image

Wanneer je weet wat je te veranderen hebt, dan kun je concreet gaan bijstellen. Elke dag een klein beetje uit je comfortzone wint het van af en toe heel veel veranderen in 1 keer. Wat je waarschijnlijk eerder met andere diëten hebt gedaan. In het bijstellen houd je al rekening met het behouden van je resultaat. Hoe verander je jouw gewoonten op een manier die bij je past. Op die manier behoud je resultaat. Met eenmaal de nieuwe gezonde gewoonten en mindset in je systeem, start je weer opnieuw bij bewustworden, want ja je moet wel altijd je koppie erbij houden. 

De samenvatting: wil je blijvend resultaat op de weegschaal dan heb je te focussen op je koppie en niet op je bord. Afvallen is nooit het doel, wel het middel. Doe elke dag een klein beetje, want elke dag een klein beetje wint het altijd van af en toe heel veel. Stap stapsgewijs uit je comfortzone en ontdek wat jij nog te veranderen hebt om jouw resultaat blijvend te veranderen. Ga vandaag uit je comfortzone en plan jouw persoonlijke quickscan en call in met diëtist Maud de Meern.

Zelf doen of afvallen met een diëtist de Meern

Waarschijnlijk is er een stemmetje in je koppie dat zegt: ja ik wil het toch eerst even zelf doen. Ik wil eerst zelf afvallen. Als dat niet lukt dan ga ik wel afvallen met een diëtist. 

En je maakt je zorgen of de investering in jezelf wel gaat helpen naar het resultaat dat je wilt, omdat je al zoveel hebt geprobeerd. Dat kan ik begrijpen. Heb je als eens voor de gein stil gestaan wat alle pogingen die je eerder hebt geprobeerd je al gekost hebben? En wat het je zal opleveren aan tijd en geld als je niet meer continu bezig bent met je eetkeuzes, maar kan genieten en kan focussen op andere zaken?

De keuze om te investeren in jezelf gaat je op de langere termijn meer opleveren dan zelf blijven aanklooien.  

Kom uit de miemeltaxi en pak de verantwoordelijkheid voor je eigen resultaat. Wil je weten waar jij aan te werken hebt om een gezond gewicht te bereiken en je weer zelfverzekerd te voelen? Plan vandaag jouw quickscan en persoonlijke call met diëtist Maud De Meern. 

Doe hier jouw quickscan voor (di)eetfrustraties
afvallen met een diëtist de Meern
image

Anderen lezen ook deze blogs:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Nog meer inspiratie voor jou:

 •  
 •  
 •  
 •   
 •  

 

Wil je nu beginnen of later? Bij vragen mag je altijd bellen.

Maud Bogers

Maud Bogers

Diëtist en NLP leefstijltrainer