Dietist De Meern

Diëtist De Meern

De diëtistenpraktijk in De Meern en omgeving helpt je graag bij je strijd om af te vallen. Sommige mensen hebben al meer dan 10 keer geprobeerd om af te vallen als ze bij ons komen. Dan ben je toch zo ongeveer ten einde raad? Je bent welkom bij Maud. Maak gebruik van ons Leefstijl Verander Traject en bereik eindelijk het streefgewicht zonder weer terug te vallen.

ONZE METHODE
image

Niet alleen een dieet De Meern is belangrijk

De diëtist vlakbij De Meern vindt het belangrijk dat je niet alleen bezig bent met een dieet. Als je gewicht wilt verliezen is het natuurlijk belangrijk wat je eet en drinkt. Maar dat is niet het enige. Wij focussen ons ook op ontspanning. Mensen die gespannen zijn hebben veel meer moeite met afvallen. Daarnaast kijken we naar een manier van bewegen die bij je past. Dan houd je het bewegen of sporten namelijk veel langer vol. Ook kijken we naar de routine van de dag en belangrijker nog: je mindset.

Wij van Goed gevoed & Goed getraind houden van lekker eten. Daarom vinden wij streng diëten maar niks en leren wij jou graag hoe het ook anders kan. Voelt de eerste stap bij jou ook als een drempel? Twijfel je wat de beste methode is om af te vallen en weet je niet waar je moet beginnen? We helpen je graag om de eerste stap te zetten met ons gratis Di-Eet-Alles-Startpakket.

Download hier gratis
image

Wandelsessie plannen bij diëtistenpraktijk De Meern en omstreken

Het dieet in De Meern dat je misschien gaat volgen start altijd met een kennismaking in de vorm van een wandeling. Natuurlijk hoort hier ook koffie, thee en gezelligheid bij. Maud neemt alle tijd om naar jouw verhalen te luisteren. Wat wil je en waar liep je al tegenaan? Komen we tot de conclusie dat Het Leefstijl Verander Traject echt iets voor jou is, dan maken we een afspraak voor een intakegesprek. Je ontvangt dan je persoonlijke doelen en elke maand heb je 3 kwartier een sessie bij Maud. Tussendoor mag je ook altijd appen of mailen als je vragen hebt. Lees hier meer over onze coaching trajecten.

BEKIJK ONZE TRAININGEN
image

Wil je nu beginnen of later? Bij vragen mag je altijd bellen.