Dietist Utrecht

Afvallen met diëtist Utrecht is makkelijker dan alleen

Wil je graag een gezond gewicht en gezond afvallen met een diëtist in Utrecht? Misschien ben je al even op zoek naar een diëtist, omdat de eetschema’s en lijstjes je niet helpen.  Afvallen met een diëtist is makkelijker dan zelf blijven proberen je eetgedrag te veranderen.

Je leest hieronder de voordelen van afvallen met een diëtist. Tegenwoordig zijn er duizenden diëtisten, alleen zijn ze waarschijnlijk niet allemaal geschikt voor jou en jouw doelen. Op deze pagina lees je het verschil in de aanpak van een reguliere diëtist & diëtist Maud. Voor blijvend resultaat op de weegschaal focust diëtist Maud op je koppie en niet op je bord. 

Di-Eet-Alles Methode
Diëtist Utrecht | Di-eet-alles Methode
image

Waarom afvallen met een diëtist van Goed gevoed & Goed getraind Utrecht?

Wellicht maak je je zorgen om je gewicht of om je gezondheid. Het kan ook dat je preventief een gezond gewicht wilt bereiken. Afvallen is nooit het doel maar het middel. Jouw doel is om te bouwen naar een gezonde, energieke leefstijl waarbij jij lekker in je vel zit. Wij helpen je als diëtist en leefstijltrainer bij het afvallen door dit juist als middel en niet als doel te zien. Veel diëtisten kijken puur naar de cijfers en wat de weegschaal zegt. Dat bepaalt jouw resultaat.  Ze zetten je op een koolhydraatarm dieet, maar jij hebt al bewezen dat dit enkel een jojo-resultaat oplevert. 

Wellicht ben je al eerder bij een diëtist geweest. Hebben jullie je eetdagboekje nagelopen en gaf ze je een tip om het de volgende keer beter te doen. Je moest nog even snel wegen en je kon de deur weer uit. Niet bepaald de coaching en steun van de diëtist die je zocht. Door enkel naar je eetpatroon te kijken, verander je tijdelijk je gedrag. De wilskracht die je nodig hebt om door te zetten, raakt op enig moment op. Je pakt je oude patronen weer op en denkt terug aan de tijd dat de diëtist je niet heeft geholpen.

Waar een reguliere diëtist vooral focust op je bord (wat je wel en niet mag eten), kijkt diëtist Maud uit Utrecht juist naar je mindset. 

Waar komen jouw huidige patronen vandaan. Waarom doe je wat je doet? En hoe komt het dat alles zo op de automatische piloot gaat. Diëtist Maud duikt in op jouw valkuilen en pakt de kern aan. Want wanneer je de focus afhaalt van je bord en gaat focussen op je koppie, dan maak je de switch die nodig is om blijvend af te vallen. Je gaat nog steeds aan de slag met je gezondheid, maar dan op alle gebieden: voeding, beweging, ontspanning, routine en mindset. 

Naast het bouwen aan een gezonde leefstijl gaan we aan de slag met het beeld dat jij hebt van jezelf. Merk je op dat je jezelf onbewust aan het afzeiken bent? Dan waardeer je jezelf waarschijnlijk minder dan een ander. Je zet jezelf niet zo snel op nummer 1 en je doet liever iets voor een ander dan voor jezelf. Als je graag wilt bouwen naar een gezond gewicht en wilt afvallen met Maud, de diëtist in Utrecht, dan is dit een belangrijk aspect. 

Wanneer je afgevallen bent onder begeleiding van je diëtist en je jouw gezonde gewicht hebt bereikt, verwacht dan niet dat je automatisch zelfvertrouwen hebt. Zelfvertrouwen staat niet gelijk aan het hebben van een gezond gewicht of afvallen. Hier heb je apart aan te werken, daarom nemen wij dit mee in onze di-eet-alles training wanneer je gaat afvallen. 

ONZE METHODE

Voordelen van afvallen met diëtist Maud uit Utrecht:

 • Bij diëtist Maud van Goed gevoed & Goed getraind in Utrecht wordt naar je totale leefstijl gekeken, niet alleen je voeding en het cijfer op de weegschaal. Op basis van de vijf leefstijlfactoren wordt aandacht besteed aan jouw zelfzorg die jou helpt naar een blijvend gezond.
 • Je leert wat er nodig is om jou bereikte resultaat te behouden.
 • We werken niet naar je streefgewicht maar naar een gezond gewicht.
 • Je leert een gezonde relatie te creëren met eten. En je leert liever te zijn voor jezelf door een verandering in mindset.
 • We focussen op je koppie, waarbij we ook werken aan je zelfvertrouwen en een positiever zelfbeeld.
 • Je krijgt meer energie door kleine aanpassingen in je leefstijl, zodat je fit opstaat en voldaan gaat slapen.
 • We duiken in op emotie-eten en eetbuien, zodat je meer grip krijgt op je eetgedrag.

Diëtist Utrecht waar aandacht is voor meer dan je gewicht

Sterker nog we houden je altijd scherp op je motivatie. We zijn geen stok achter de deur, want de verantwoordelijkheid van je resultaat ligt altijd bij jezelf. Zit je even in een dip, dan zijn wij er om je mindset een positieve boost te geven, zodat jij weer vol zelfvertrouwen verder kunt met het bereiken van je gezonde gewicht.  

QUICK SCAN INPLANNEN

Er komt een moment dat je weet bij welke diëtist je moet zijn

Geen dieet bij diëtist Maud in Utrecht!

Bij Goed gevoed & Goed getraind wordt er niet gefocust op een dieet. Wellicht klinkt dat jou raar in de oren. Als je wilt afvallen, moet je toch een dieet volgen? Diëtist Maud denkt hier anders over. Om de simpele reden dat je een dieet maar voor een tijdje volgt. Even snel alles omgooien, maar niet werkelijk induiken op de kernproblemen waarom jij doet wat je doet. Waarom jij die eetbuien blijft hebben als je wel iets lekkers in huis hebt. Waarom je steeds terugvalt in oude patronen. 

Je wordt door diëtist Maud geholpen met het vinden van een balans in je manier van leven. Wil je blijvend resultaat op de weegschaal als je wilt afvallen, dan moet je uiteraard aanpassingen maken in je eetpatroon. Niet minder belangrijk is kijken naar de totale zelfzorg, jouw zelfwaardering, zelfvertrouwen en hoe zelfverzekerd jij je voelt met en in je lijf. 

Geen dieet. Wel een di-eet-alles mindset voor blijvend resultaat. Wil jij weten wat dit inhoud. Download ons di-eet-alles inspiratiepakket om dit ook te ontdekken. Of plan jouw persoonlijke quickscan in om te ontdekken waar jij werkelijk mee aan de slag hebt te gaan voor blijvende verandering in leefstijl en mindset.

Doe hier jouw quickscan voor (di)eetfrustraties
Diëtist Utrecht | Di-eet-alles Methode
image

Afvallen? Diëtist van Goed gevoed & Goed getraind uit Utrecht doet het anders

Ervaring is de enige leermeester. Lees hier de review van Marga over Maud.

Voor afvallen met diëtist Maud kom ik woorden te kort. Na alle negatieve ervaringen met diëtisten en diëten vond ik bij haar wat ik altijd al zocht: geen enorme berg om tegenop te hikken, maar met kleine stapjes op weg naar mijn doel. Haar coaching als diëtist en leefstijltrainer is gericht op een gezondere leefstijl, maar wel vanuit de gedachte dat je daarnaast ook gewoon kan blijven genieten. Geen kant en klaar voorgekauwd schema en calorieën tellen, maar beginnen bij de basis: je eigen gedachten over voeding, overgewicht, je lijf, gezondheid en afvallen. Nooit geweten hoe erg die je in de weg kunnen zitten als je wilt afvallen. Ze zoekt samen met jou naar de juiste balans en houdt je een confronterende spiegel voor als dat nodig is. Ze is niet bang om door je excuses en 'ja maren' heen te breken. Met haar tomeloze positieve energie en echte betrokkenheid weet ze er dag na dag de moed in te houden. Door haar werd afvallen een gezellig avontuur in plaats van een strijd. Als je een 'anders dan anders' diëtiste zoekt én structureel betere keuzes wilt maken voor je eigen gezondheid, dan zou ik stoppen met zoeken en Maud meteen een berichtje sturen. Wedden dat het je met haar wél lukt om je doelen te bereiken?

Wil je nog meer reviews en reacties lezen? Hier vind je alle ervaringen over afvallen met dietist Maud Utrecht.

MEER OVER ONZE COACHING

Anderen lezen ook deze blogs:

 •  
 •  
 •  
 •  

Nog meer inspiratie over gezond afvallen:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Wil je nu beginnen of later? Bij vragen mag je altijd bellen.

Maud Bogers

Maud Bogers

Diëtist en NLP leefstijltrainer