Dietist Vleuten

Diëtist Vleuten

Zoek je een diëtistenpraktijk in Vleuten en omstreken? Dan ben je van harte welkom bij Goed gevoed & Goed getraind. Bij deze praktijk is er niet alleen aandacht voor voeding en beweging. De coach focust zich vooral op een verandering van je mindset. De achterliggende reden hiervan is dat het volgen van diëten zo vaak uitloopt op een mislukking. Je behaalt je streefgewicht en een half jaartje later zit je weer op je oude gewicht. Dat wil je voorkomen.

Wij van Goed gevoed & Goed getraind houden van lekker eten. Daarom vinden wij streng diëten maar niks en leren wij jou graag hoe het ook anders kan. Voelt de eerste stap bij jou ook als een drempel? Twijfel je wat de beste methode is om af te vallen en weet je niet waar je moet beginnen? We helpen je graag om de eerste stap te zetten met ons gratis Di-Eet-Alles-Startpakket.

Download hier gratis
image

Online Workshop volgen bij dieet Vleuten en omgeving 

Volg je bij de diëtist in Vleuten en omstreken het Leefstijl Verander Traject, dan mag je ook deelnemen aan de online workshops via de online leeromgeving. Je hoeft niet bang te zijn dat je na afloop niet meer bij de reguliere supermarkt terecht kunt. Niks geen gekke fratsen in jouw eetpatroon. Je krijgt tools om simpele, makkelijke, gezonde en snelle maaltijden te bereiden. Daarnaast wordt je extra online gecoacht hoe je met simpele stappen aan de slag kunt gaan om je mindset te veranderen.

Uitdaging ook aangaan?
image

Verschillende trajecten mogelijk bij dietistenpraktijk Vleuten en omstreken

Ga je op dieet in Vleuten en omgeving? Of kies je voor een van de trajecten bij Goed gevoed & Goed getraind? Je kunt kiezen uit 3 verschillende opties. Kijk snel verder op de site als je hierover meer wilt weten. Hoe zie jij jezelf over een jaar? Vol zelfvertrouwen? Denk je dan blij te zijn met je lichaam en geen ongemakken te ervaren? Ga je dan lekker genieten van eten en drinken zonder je schuldig te voelen als je een keer te veel gesnoept hebt? Heb je tenslotte ook een topconditie zodat je zonder moeite een sprintje trekt? Misschien lijkt dit alles je te mooi om waar te zijn. Toch is dit ook door jou te bereiken. Meld je aan voor een wandelsessie en we praten snel samen verder of lees je meer in, in onze trajecten.

Neem contact op
image

Wil je nu beginnen of later? Bij vragen mag je altijd bellen.