Dietist Vleuten

Afvallen met diëtist Vleuten is makkelijker dan alleen

Wil je graag een gezond gewicht en gezond afvallen met een diëtist in Vleuten? Misschien ben je al even op zoek naar een diëtist, omdat de eetschema’s en lijstjes je niet helpen. Afvallen met een diëtist is makkelijker dan zelf blijven proberen je eetgedrag te veranderen. 

Je leest hieronder de voordelen van afvallen met een diëtist. Tegenwoordig zijn er duizenden coaches,alleen zijn ze niet allemaal geschikt voor jou en jouw doelen. Op deze pagina lees je het verschil in de aanpak van een reguliere diëtist Vleuten & diëtist Maud. Voor blijvend resultaat op de weegschaal focust diëtist Maud op je koppie en niet op je bord.

Di-Eet-Alles Methode
Diëtist Vleuten | Di-eet-alles Methode
image

Ervaring reguliere diëtist of diëtist Maud Vleuten

Diëtisten en voedingscoaches worden vaak een beetje als ‘eng’ en ‘streng’ gezien. Je kent ze wel. Van die types die fronsend boven hun brilletje je eetdagboek bestuderen. Je bent al met klotsende oksels naar de afspraak gegaan en denkt alleen maar aan die gevulde koek die je op woensdag bij de koffie nam. En die ene ons die je bent afgevallen komt natuurlijk ook niet in de buurt van het doel dat de diëtist je had gesteld. Een nachtmerrie waar je eigenlijk liever niet nog een keer in wil belanden. 

Nu verwacht je natuurlijk dat ik beweer heel lief voor je te zijn als diëtist. Nope. Streng zijn als diëtist moet. Al tik ik je als diëtist niet op je vingers en ik brand je al helemaal niet af als je niet precies volgens de regels hebt gegeten. Mijn advies is namelijk geen dieet maar een di-eet-alles advies. Wel ben ik goudeerlijk naar je. 

Er is geen bullshitexcuus dat ik niet heb gehoord de laatste jaren. ‘Ja maar, ik had geen tijd’, ‘Jij weet echt niet hoe druk mijn leven is met hond/kat/kind’, ‘Ik ben gewoon geen doorzetter’, ‘Ik was zó verdrietig’. Ik begrijp ze allemaal,maar ze helpen je niet. Het zijn excuses om maar niet uit je comfortzone te komen. Als diëtist en coach houd ik je een spiegel voor. Het aan jou om je gedrag te veranderen. Als jij wilt afvallen, dan heb je je eigen sh*t te regelen. Je doet het niet voor mij, je doet het voor jezelf. 

Ongetwijfeld word ik geraakt door jouw verhaal. Maar ik jank niet met je mee. Het helpt je niet verder. Klop daarvoor maar aan bij je vriendinnen. Klinkt dat hard? Nee, het klinkt als een diëtist waar jij al jaren naar verlangt.

ONZE METHODE
image image

Waarom afvallen met diëtist van Goed gevoed & Goed getraind Vleuten?

Afvallen is nooit het doel maar het middel. Jouw doel is om te bouwen naar een gezonde energieke leefstijl waarbij jij lekker in je vel zit. Wij helpen je als diëtist en leefstijltrainer bij het afvallen. Veel diëtisten kijken puur naar de cijfers. De weegschaal bepaalt jouw resultaat. Ze sturen je op een koolhydraat arm dieet, maar jij hebt al bewezen dat dit enkel een jojo-resultaat oplevert. 

Door enkel naar je eetpatroon te kijken, verander je tijdelijk je gedrag. Om dat vol te houden heb je wilskracht nodig en deze raakt op een gegeven moment op. Je pakt je oude patroon weer op denkt terug aan de diëtist die je ook niet kon helpen.

Waar een reguliere diëtist vooral focust op je bord (wat je wel en niet mag eten), kijkt diëtist Maud Vleuten juist naar je mindset. 

Waar komen jouw huidige patronen vandaan. Waarom doe je wat je doet? En hoe komt het dat alles zo op de automatische piloot gaat. Maud duikt in op jouw valkuilen door de kern aan te pakken. Wanneer je de focus afhaalt van je bord en gaat focussen op je koppie, dan maak je de switch die nodig is om blijvend af te vallen. Je gaat aan de slag met het verbeteren van gezondheid op alle gebieden: voeding, beweging, ontspanning, routine en mindset. 

Naast het bouwen aan een gezonde leefstijl gaan we aan de slag met het beeld dat jij hebt van jezelf. Merk je op dat je jezelf onbewust aan het afzeiken bent? Dan waardeer je jezelf waarschijnlijk minder dan een ander. Je zet jezelf niet zo snel op nummer 1 en je doet liever iets voor een ander dan voor jezelf. Als je graag wilt bouwen naar een gezond gewicht en wilt afvallen met Maud, de diëtist Vleuten, dan is dit een belangrijk aspect. 

Wanneer je bent afgevallen bent onder begeleiding van je diëtist en je jouw gezonde gewicht hebt bereikt, verwacht niet dat je dan automatisch zelfvertrouwen hebt. Zelfvertrouwen staat niet gelijk aan het hebben van een gezond gewicht of afvallen. Hier heb je apart aan te werken, daarom nemen wij dit mee in onze di-eet-alles training wanneer je gaat afvallen. 

Doe hier jouw quickscan voor (di)eetfrustraties

Geen dieet bij diëtist Maud Vleuten

Bij Goed gevoed & Goed getraind wordt er niet gefocust op een dieet. Wellicht klinkt dat jou raar in de oren. Als je wilt afvallen, moet je toch een dieet volgen? Diëtist Maud denkt hier anders over. Om de simpele reden dat je een dieet maar voor een tijdje volgt. Even snel alles omgooien, maar niet werkelijk induiken op de kernproblemen waarom jij het gedrag doet wat je doet. Waarom jij die eetbuien blijft hebben als je wel iets lekkers in huis hebt. Waarom je steeds terugvalt in oude patronen. 

Je wordt door de diëtist Maud geholpen met het vinden van een balans in je manier van leven. Wil je blijvend resultaat op de weegschaal, dan moet je uiteraard aanpassingen maken in je eetpatroon. Niet minder belangrijk is kijken naar de totale zelfzorg, jouw zelfwaardering, zelfvertrouwen en hoe zelfverzekerd jij je voelt met en in je lijf. 

Geen dieet. Wel een di-eet-alles mindset voor blijvend resultaat. Wil jij weten wat dit inhoud. Download ons di-eet-alles startpakket. Of plan jouw persoonlijke quickscan in om te ontdekken waar jij werkelijk mee aan de slag hebt te gaan voor blijvende verandering in leefstijl en mindset.

Jouw persoonlijke Scan
Diëtist Vleuten | Di-eet-alles Methode
image

Ervaringen coaching diëtist Vleuten gezond afvallen

Ervaring is de enige leermeester. Lees hier de review van Sharon over Maud.

Al jaren voer ik een gevecht tegen de kilo's. Doordat ik schildklierpatiënt ben kom ik heel gemakkelijk aan en krijg ik de kilo's er zeer moeizaam af. 12 kilo afvallen en elke week zak chips eten? Het kan! Afvallen lukte mij niet alleen, dus wilde ik direct beginnen met een traject bij de diëtiste. Samen hebben we een eet- en leefgewoonten bedacht waar ik me comfortabel bij voelde en waar ook mijn verwenmoment 1x per week in paste. Met het advies kon ik gewoon lekker gezond eten en moest ik op mijn porties letten. Ik kreeg inzicht in voeding door de keuzetabellen en kon hierdoor heel gemakkelijk bewuste keuzes maken. Tijdens onze afspraken in Vleuten motiveerde diëtist Maud mij enorm en gaf me extra tips. Nu ben ik 4 maanden stabiel op gewicht maar minus 12 kilo. Ik voel me lekker in me lijf, ik voel me zeker, straal dat ook uit en heb veel meer energie!

Wil je nog meer reviews en reacties lezen? Hier vind je alle ervaringen over afvallen met diëtist Maud Vleuten.

BEKIJK ONZE TRAINING EN COACHING

Zelf doen of afvallen met een diëtist Vleuten

Waarschijnlijk is er een stemmetje in je koppie dat zegt: ja ik wil het toch eerst even zelf doen. Ik wil eerst zelf afvallen. Als dat niet lukt dan ga ik wel afvallen met een diëtist. 

Je maakt je zorgen of de investering in jezelf wel gaat helpen naar het resultaat dat je wilt, omdat je al zoveel hebt geprobeerd. Dat kan ik begrijpen. Heb je al eens uitgerekend wat al je eerdere pogingen je gekost hebben? En wat het je zal opleveren aan tijd en geld als je niet meer continu bezig bent met je eetkeuzes, maar kan genieten en kan focussen op andere zaken?

De keuze om te investeren in een goede keuzes gaat je op de langere termijn meer opleveren dan zelf te blijven aanklooien.

Kom uit de miemeltaxi en pak je verantwoordelijkheid voor je eigen resultaat. Wil je weten waar jij aan te werken hebt om een gezond gewicht te bereiken en je weer zelfverzekerd te voelen? Plan vandaag jouw quickscan en persoonlijke call met Maud. 

Doe hier jouw quickscan voor (di)eetfrustraties
Diëtist Vleuten | Di-eet-alles Methode
image

Anderen lezen ook deze blogs:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nog meer inspiratie voor jou:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Wil je nu beginnen of later? Bij vragen mag je altijd bellen.

Maud Bogers

Maud Bogers

Diëtist en NLP leefstijltrainer