Ervaringen afvallen

10 kilo of meer afvallen? Lees hier de ervaringen van de dames die jou voorgingen

Afvallen met 10, 20, 30 of 40 kilo; als je vertrouwt op het proces kun jij ook jouw doel bereiken!

Op deze pagina lees je de ervaring van het afvallen met diëtist Maud. Wij helpen de enthousiastelingen die gemotiveerd zijn om alles uit de kast te halen. Meer dan 250 feestgangers gingen je voor en bereikte hun doelen. Lees hier hun ervaringen en beeld je in hoe jij ook kunt proosten op jouw successen. 

Lees hieronder alle ervaringen van onze enthousiastelingen

Uitdaging ook aangaan?
image

Verhaal van Sharon

Al jaren voer ik een gevecht tegen de kilo's. Doordat ik schildklierpatiënt ben kom ik heel gemakkelijk aan en krijg ik de kilo's er zeer moeizaam af. 12 kilo afvallen en elke week zak chips eten? Het kan! Afvallen lukte mij niet alleen, dus wilde ik direct beginnen met een traject bij de diëtiste. Samen hebben we een eet- en leefgewoonten bedacht waar ik me comfortabel bij voelde en waar ook mijn verwenmoment 1x per week in paste. Met het advies kon ik gewoon lekker gezond eten en moest ik op mijn porties letten. Ik kreeg inzicht in voeding door de keuzetabellen en kon hierdoor heel gemakkelijk bewuste keuzes maken. Tijdens onze afspraken motiveerde Maud mij enorm en gaf me extra tips. Nu ben ik 4 maanden stabiel op gewicht maar minus 12 kilo. Ik voel me lekker in me lijf, ik voel me zeker, straal dat ook uit en heb veel meer energie!

Verhaal van Merit

Als ondernemer staat goed voor jezelf zorgen al snel op de laatste plek. In mijn zoektocht naar meer balans kwam ik Maud tegen. Ze heeft me door positieve, open en vrolijke coaching laten ervaren dat het leuk is om aan die balans te werken. Door haar benadering heb ik grote stappen kunnen zetten. Minder stress, meer aandacht voor (momenten om te) eten en meer bewustzijn in welke keuzes ik maak, vooral wanneer ik moe ben en het sporten weer wil oppakken. Uiteraard heeft dit ook geleid tot gewichtsverlies. Doordat dat niet het primaire doel was, maar Mauds aanpak holistisch is, voel ik me trotser bij het resultaat en is het duurzamer. Ik raad het van harte aan om een samenwerking met Maud aan te gaan voor meer balans in je leven!

Je bent altijd bezig met je lijf en met eten. 100 dieetpogingen verder en jij baalt nog steeds en de kilo's blijven er niet af?

Je voelt je ronduit klote en weer schuldig als je weer te veel gegeten hebt. Waarom lukt het steeds niet om er vanaf te blijven? Diëten is niet de oplossing, wat je altijd deed werkt niet. Maar wat wel? Ontdek met de quickcan wat elke coach jou niet vertelt. Leer wat jouw valkuilen zijn en wat er nodig is om van dat eeuwige diëten af te komen. Met de 1-op-1 call ontdek je meteen de ervaring met het afvallen met een diëtist.

Wil jij 10 kilo of zelfs meer afvallen, op deze pagina lees je alle ervaringen van de dames die je voorgingen.

QUICK SCAN INPLANNEN

Verhaal van Nicolette

Crashdiëten werkten steeds maar voor korte tijd. Hier was ik klaar mee. Mijn doel was blijvend afvallen en écht mijn bewustzijn veranderen naar een gezonde leefstijl. Het was een blijvende zoektocht naar wat ik fout deed in mijn voeding, tot de wandelsessie met Maud. In het Leefstijl Verander Traject leerde ik te focussen op mijn gedrag, gewoonten en mindset. Door deze benadering maak ik nog dagelijks een geweldige groei. Mijn eetpatroon is precies zoals ik het wil met een gezond gewicht. Ik voel me weer lekker in mijn lijf en zelfverzekerd dat ik elk doel kan bereiken dat ik wil bereiken. Dank Maud voor je tips en het resetten van mijn mindset.

Verhaal van Maaike 

Balans creëren in mijn leefstijl en voeding was een grote uitdaging voor mij. Zeker met mijn werk, sport, ontspanning, sociale activiteiten en alles wat bij een normaal leven hoort. Wanneer ik moe of emotioneel was kreeg ik vaak een f*ck it-instelling. Ik at waar ik zin in had. In mijn zoektocht naar meer balans en controle vond ik Maud. De coaching van Maud heeft mij geleerd wat mijn lijf nodig heeft en hierdoor heb ik nieuwe gewoonten aangeleerd. Die kan ik voor de rest van mijn leven inzetten! Ik voel mij vrijer in de keuzes die ik kan maken, ik hoef nooit meer op dieet en ik zit altijd lekker in mijn vel dankzij haar advies en coaching.

Verhaal van Edith

Toen ik mij aanmeldde bij Maud voelde ik mij dik en lelijk. Ik had geen zelfvertrouwen, was onzeker en kampte met het welbekende jojo-effect. Verschillende diëten leidden tot een mislukking met als gevolg wat extra kilo’s erbij. Na een wandelsessie met Maud heb ik mij aangemeld voor een coaching traject. Maud leerde mij nieuwe inzichten en tips over mijn mindset, ontspanning, routine, bewegen en uiteraard over voeding. Het Leefstijl Veranderboek gaf goede achtergrondinformatie, waardoor ik wist waarom ik dingen doe of denk. Het gaf mij iedere dag weer een goede houvast. Ik had iedere dag een actiefocuspunt waar ik mij op richt en kom zo stapje voor stapje dichter bij mijn doel. Ik kon altijd bij Maud terecht als ik vragen had of ergens mee zat. Maud weet je te pushen waar het nodig is om patronen te doorbreken. In totaal ben ik 22 kilo afgevallen en ik voel mij nu fit, barst van de energie en ik heb weer zelfvertrouwen. Dit had ik niet kunnen doen zonder de wijze lessen van Maud. En geloof mij; als ik het kan, kan iedereen het! Maar wel met een beetje hulp van Maud.

Bekijk hier al onze google Reviews

Resultaat krijg je bij de eerste stap die je zet

Afvallen start in je koppie, of je nu 10 of meer kilo wilt afvallen en ongeacht welke ervaringen jij hebt met diëten. De weegschaal vertelt je het fysieke resultaat, maar jouw lijf vertelt je hoe je je voelt. De spiegel geeft de reflectie van je energie. Wil je meer energie en 100% resultaat voor de lange termijn? Dan leren wij je hoe je jouw gewoonten kunt veranderen. 

Met een stapsgewijze aanpak, en door te focussen op een positieve mindset, maken we samen van afvallen een feest. We leren je dagelijks de beste keuzes te maken, waardoor jij trots bent op je lijf en vol zelfvertrouwen in het leven staat.

IK BEN ER KLAAR VOOR!
image
Sinds mijn puberteit struggel ik met voeding en gewicht waarbij ik altijd gejojoot heb tussen de 60 en de 75 kg. Fases van obsessief sporten en afvallen wisselde ik af met veel drinken en bourgondisch leven. Ik was niet tevreden op mijn lichaam. Via een win-actie kwam ik bij Maud terecht. Samen met Maud heb ik inzicht gekregen in mijn eigen gedrag en gewoontes en deze middels kleine stapjes aangepast. Tijdens het traject heb ik nooit het gevoel gehad op dieet te zijn. Ik kreeg zelfs plezier in het aanpassen van mijn voeding. Maud zegt eerlijk waar het op staat en dat was vaak precies wat ik nodig had. Bovendien heb ik ook veel inzicht gekregen in mijn eigen mindset en hoe deze mij in de weg zat in de zoektocht naar een gezonde levensstijl. In 13 weken tijd heb ik ontzettend veel geleerd bij Maud. Bovendien zijn er ook een paar kilo’s af, maar het belangrijkste: ik zit lekkerder in mijn vel!

Lot

Utrecht

In plaats van een streng dieet, verander je je levensstijl. Zowel voeding als mindset komt aan het bod en dat maakt dit traject juist zo interessant! Maud is een enthousiaste, nuchtere Brabo, waar je zelf ook enthousiast van wordt! (Ik iig wel!) Goede van deze training is, dat kleine stapjes ook top zijn! Ik wilde vaak teveel en dan kreeg ik weer de feedback: Focus nu op 1 ding. Maud houdt je een spiegel voor, en nee, dat is niet altijd leuk, maar wel nodig. Daardoor kijk ik nu heel anders naar dingen en ben ik me bewuster van mijn eigen gedrag. Deze training staat voor jezelf weer lekker in je vel voelen, of zoals ze zelf zegt: Een lekkerwijf! - Afvallen is het middel, niet het doel. Naast de spiegel en de opbouwende feedback, is Maud ook ontzettend positief. Kleine stapjes worden gevierd met complimentjes en daardoor waardeer je je eigen harde werk ook. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel erg blij ben dat ik dit traject heb mogen volgen en raad het zeker iedereen aan. Het is geen DIEET, maar een DIEETALLES training, dus er is zeker ruimte voor je biertje, pizza, patatjes, wijntjes etc. Zoals ook zou moeten in een gezonde, gebalanceerde levensstijl.

Tineke

Leeuwarden

Maud heeft mij goed begeleid in het onderzoeken, waar bij mij nu echt precies de kern ligt als het gaat van het tot dan niet kunnen volhouden van een gezonde leefstijl. Vooral de langere 1 op 1 calls vond ik een waardevolle aanvulling, om zo even goed de diepte in te duiken. Maud is enthousiast en reageert altijd snel en volledig op eventuele vragen, uitgewerkte opdrachten etc.

Amy

Utrecht

Via via kwam ik in contact met Maud. Na een informatief en gezellige wandelafspraak heb ik de knoop doorgehakt en ben met Maud aan de slag gegaan met de vijf pijlers (voeding, beweging, ontspanning, routine en mindset). De methode heeft er voor gezorgd dat ik nu al een heleboel dingen anders doe. Maud heeft me uitgedaagd, laten lachen, af en toe het bloed onder mijn nagels vandaan gehaald maar is bovenal een prettige gesprekspartner met veel kennis en expertise die voor je door het vuur gaat! Kortom, een Brabantse topper!

Sophie

Vleuten

Eigenlijk ben ik tot m’n 40e nooit bezig geweest met m’n gewicht. Maar sinds ik die leeftijd gepasseerd ben word ik elk jaar een kilootje zwaarder. Hier voelde ik me al een tijdje niet zo fijn bij, en toen heb ik de hulp van Maud ingeschakeld. Met haar ben ik gaan kijken naar mijn ingesleten eetpatroon en gewoontes. Met de coaching van Maud ben ik me een bij mij passend eetpatroon eigen gaan maken, wat heeft geresulteerd in een paar kilo lichter en vooral een veel fijner gevoel. Dit had me alleen niet gelukt, de aanmoediging en de inzichten die Maud me heeft gegeven hebben me hier enorm bij geholpen!

Femke Veenman

Utrecht

Het is geweldig dat je je gewoonten kunt veranderen, ook als je wilt afvallen. Maud bewijst dat. Als diëtist is ze niet alleen gefocust op je voeding, maar voornamelijk ook op jouw gewoonten en leefstijl. Rekening houdend met de persoon en de wensen en waarden. Elke diëtist geeft ‘advies op maat’. Maud gaat een stapje verder. Maud wijst je discreet op je eigen bullshit en excuusjes. Dat stemmetje die zegt dat je ‘niet kan veranderen’ buigt zij om in: Afvallen is een feest en een eitje. Dat zijn je nieuwe gedachten na haar coachingstraject. De stappen moet je zelf maken en Maud maakt het je zo makkelijk mogelijk. Wil je afvallen? Geef Maud dan een belletje!

Eline

Den Bosch

Ik had al een heleboel diëten geprobeerd en was ook vaak veel afgevallen, helaas kwamen de kilo’s terug. Toen stuitte ik op Maud’s Facebook LIVE lessen en kocht ik haar Leefstijl Veranderboek. Daarmee heb ik de puntjes op de i gezet voor mijzelf op het gebied van voeding, beweging, routine en ontspanning. De grootste verandering in mijn leven merk ik op het gebied van mindset. In totaal ben ik nu 9 kilo kwijt en al bijna 4 maanden stabiel op gewicht. De groei wil ik doorzetten in mindset en ik ga dus weer graag aan de slag met een volgend Leefstijl Veranderboek!

Marieke

Schiedam

Voordat ik startte met de coaching van Maud, was ik erg onzeker mijn lichaam en had ik geen motivatie om te starten. Ik wist niet goed hoe ik het beste kon beginnen om gewicht te verliezen. Ik vond het moeilijk om een dieet het vol te kunnen houden en ik had geen vertrouwen in mijzelf dat ik dit op een juiste wijze kon behalen. Een steuntje in mijn rug had ik echt nodig. In totaal heb ik 7 maanden over het traject gedaan, waarbij ik 9,5 kg ben afgevallen! Ik ben heel erg blij met het resultaat dat ik heb geboekt. Dankzij Maud ben ik erachter gekomen dat het echt niet waar is dat je honger krijgt tijdens het afvallen én dat je best een keer lekkere dingen mag eten. Ook heeft Maud mij geleerd om bewustere keuzes te maken en vooral gewoontes te maken van de keuzes! Ook een jaar later gaat het nog steeds prima. Ik ben nog steeds op gewicht. Dit wisselt steeds een beetje tussen 65 en 69. Wel wat meer is dan mijn streefgewicht, maar ik zit lekker in mijn vel en daar ben ik best trots op!! Ik eet nu gewoon veel gezonder en ik ben bewuster geworden. Dankjewel nogmaals voor al je goede adviezen.

Serena

Utrecht

Afvallen en ADHD zou niet samengaan in mijn hoofd. 100 pogingen gedaan om af te vallen, maar steeds viel ik terug in oude patronen. Maud heeft me ontzettend geholpen bij het opbouwen van een gezonde leefstijl. Stapsgewijs ben ik wat maatjes slanker geworden op een gezonde manier. Ik voel me zoveel fitter, zowel fysiek als mentaal. Mauds coaching gaat verder dan alleen voedingsadvies. Zo heeft ze me ook wat planningsvaardigheden aangeleerd, zodat het me lukt om me aan mijn eetmomenten te houden. Ik heb ADHD en kan dus haar tips over planning goed gebruiken. Haar makkelijke recepten helpen me om gezond te koken als ik weinig tijd heb. Maud levert maatwerk. Ik weet nu niet alleen wat ik wel en niet moet eten op een dag, ik weet ook hoe ik me eraan moet houden. Zowaar zit er blijvend meer structuur in!

Mylène

Utrecht

Trots zijn op je lijf is soms best lastig als moeder van 3 kinderen. Een persoonlijk advies met praktische tips is wat ik zocht om in actie te komen. Met de tips en coaching van Maud kon ik doelgericht en stapsgewijs aan de slag. Ik heb geleerd weer blij te kunnen zijn met mijn lijf. Maud gaf mij de handvatten om terug in balans te komen met mezelf en mij weer lekker in mijn vel te voelen.

Nancy

Vleuten

In de training en coaching van Maud kreeg ik precies wat ik wilde: mijn eetpatroon werd bekeken en verbeterd. Ik kreeg geen dieet van: 'verander alles maar en doe dit dieet'. Nee! Samen hebben we gekeken naar wat er precies 'mis' ging in mijn eetpatroon en hebben we kleine aanpassingen gedaan, zodat het makkelijk te veranderen was en aangepast bleef.

Sanne

Utrecht

Al even was ik klaar met het schommelen in mijn gewicht. Het zoeken van een goede balans tussen eten en sporten was mijn uitdaging. Ik was opzoek naar een diëtist die me kon helpen om mijn gewoonten te veranderen. Maud heeft mij goede tips en adviezen gegeven om een juiste leefstijl te vinden en dit te kunnen behouden. Voornamelijk de tips om meer te genieten van mijn ongezonde snacks waren waardevol. Plus het inzicht hoe stressfactoren impact hebben op mijn eetgedrag en hoe ik dit kan aanpakken. Door de coaching kreeg ik meer sturing in de aanpak. Met kleine stapjes ben ik aan de slag gegaan. Maud heeft me echt geholpen om niet snel af te vallen, maar mijn valkuilen goed onder de loep te nemen. Voornamelijk het stukje mindset was echt een toegevoegde waarde, niet alleen focus op sport en eten.

Anneloes

Utrecht

Wil je nu beginnen of later? Bij vragen mag je altijd bellen.

Maud Bogers

Maud Bogers

Diëtist en NLP leefstijltrainer