Gewichtsconsulent De Meern

Gewichtsconsulent De Meern

Als je hulp zoekt bij het afvallen, dan ben je bij Goed gevoed & Goed getraind aan het juiste adres. Wat een goede beslissing om een coach te zoeken die je helpt tijdens dit traject. Het is moeilijk om dit alleen vol te houden en de kans op het jojo-effect is altijd aanwezig. Maud helpt je graag om dat te voorkomen en resultaat uiteindelijk ook te behouden. Wat haar methode is lees je verder op de website.

ONZE METHODE
image

Neem contact op met gewichtsconsulente De Meern en omstreken 

De gewichtsconsulent vlakbij De Meern kan veel voor je betekenen als je serieus last hebt van obesitas. Wat nu de belangrijkste reden is van het succes van deze methode? Dat heeft vooral te maken met de kleine focuspunten. Je gebruikt tijdens het Leefstijl Verander Traject een speciaal persoonlijk boek voor; het Leefstijl Veranderboek. Elke dag opnieuw zet je een kleine stap. Steeds behaal je nieuwe resultaten. Je zult merken dat op deze manier de nieuwe gewoontes er vanzelf inslijten. Je begint bij ons met een schone lei.

Via de site kun je een gratis belafspraak maken. Het is ook mogelijk om je meteen aan te melden voor een gratis kennismaking. Als wij mensen gaan coachen bij het verliezen van gewicht, starten we altijd met een wandeling. We inventariseren dan wat de wensen zijn en we kijken ook of er een klik is. Het is tenslotte wel belangrijk dat je vertrouwen hebt in je coach. Is dat allemaal in orde, dan volgt er een intake.

Neem contact op
image

De gewichtsconsulente in De Meern en omgeving focust op verandering van mindset

Een dieet volgen lukt meestal nog wel. Dit dieet voor een langere tijd volhouden wordt al lastiger. Er echter voor zorgen dat het gewicht dat je verloren bent er niet meer aankomt, dat is het moeilijkste van alles. Daarom ligt bij ons de focus zeker niet alleen op een dieet. Het is belangrijk om je mindset te veranderen.

Wij van Goed gevoed & Goed getraind houden van lekker eten. Daarom vinden wij streng diëten maar niks en leren wij jou graag hoe het ook anders kan. Voelt de eerste stap bij jou ook als een drempel? Twijfel je wat de beste methode is om af te vallen en weet je niet waar je moet beginnen? We helpen je graag om de eerste stap te zetten met ons gratis Di-Eet-Alles-Startpakket.

Download hier gratis
image image image image image

Wil je nu beginnen of later? Bij vragen mag je altijd bellen.