Gewichtsconsulent Utrecht

Gewichtsconsulent Utrecht met ervaring

Al doende leert men zeggen we wel. Ervaring is tenslotte de beste leermeester. Maud van Goed gevoed & Goed getraind in Utrecht zegt zelfs dat ervaring de enige leermeester is. Als je contact opneemt met deze gewichtsconsulente in Utrecht zul je merken dat ze weet waar ze over praat. Daarom juist kan ze ook jou goed coachen. Maud was afgestudeerd als diëtist, maar toch was ze ontevreden. Weinig zelfvertrouwen en te veel vet op de buik. Het was tijd om af te vallen. Helaas liep dit uit op een mislukking. Er ontstonden echter ook een aantal belangrijke inzichten. Daar kun jij nu van profiteren. Hieruit kwam haar nieuwe aanpak: de Gezonde Gewichtsformule naar voren. Niet het ene dieet na het andere en de ene mislukking na de andere, maar nu een methode waarbij je afvalt met blijvend resultaat.

ONZE METHODE
image

Gewichtsconsulente Utrecht heeft veel geprobeerd

De gewichtsconsulent Utrecht weet wat jij misschien allemaal al hebt meegemaakt. Ze is als het ware ervaringsdeskundige. Het komt jou misschien ook bekend voor dat je de ene week weer focust op weinig eten en de volgende week ga je fanatiek aan het sporten. Eten levert je weinig plezier meer op. Is het nu alweer tijd voor komkommer en sla? Wat betreft het bewegen deed Maud al snel de ontdekking dat je moet kiezen voor een sport die je leuk vindt. Maar verder was het een moeilijk proces. De eerste belangrijke gedachte is dat je jezelf op de eerste plek moet zetten. Daarnaast is het goed om te stoppen met een te streng dieet. Het is veel beter om lekker gezond te genieten. Ook is het niet bevorderlijk om jezelf te straffen voor mislukkingen. Het werkt veel beter om jezelf complimenten te geven. Bij Maud zelf werkte het top. Ze is inmiddels al 3 jaar op een stabiel gewicht. Dit wil jij ook bereiken? Neem zeker contact op met deze gewichtsconsulente. Graag geeft ze jou ook de juiste tools om dit voor elkaar te krijgen.

BEKIJK ONZE TRAININGEN
image

Contact opnemen met gewichtsconsulente Utrecht

Je kunt op verschillende manieren contact opnemen. Kies je voor een gratis kennismaking of een wandelsessie? Vind je het prettig om een belafspraak te maken? Dan bespreken we de aanpak die bij jou het beste werkt. Heb je andere vragen, vul dan het contactformulier even in. Hierop kun je meteen aangeven over welk onderwerp je informatie wilt. Ook is er alle ruimte voor een persoonlijk berichtje. Als je vast zelf aan de slag wilt gaan, dan hebben we je graag met ons gratis Di-Eet-Alles-Startpakket.

Download hier gratis
image

Wil je nu beginnen of later? Bij vragen mag je altijd bellen.