Gewichtsconsulent Vleuten

Gewichtsconsulent Vleuten en omstreken

Je bent welkom bij Goed gevoed & Goed getraind als je voor altijd verlost wilt zijn van je overgewicht en/of obesitas. Onze praktijk gaat je niet allerlei ingewikkelde diëten voorschrijven. We weten zelf uit ervaring dat die methode toch in de meeste gevallen uitloopt op een fiasco. Bij ons gaat het om een verandering van je leefstijl. Dat garandeert wel blijvende resultaten.

ONZE METHODE
image

Gezond gewicht bereiken met de hulp van gewichtsconsulente Vleuten en omgeving

De gewichtsconsulent in Vleuten en omstreken helpt je bij het veranderen van een aantal routines. Je leert hoe belangrijk het is om een actieve levensstijl te hebben. Ook mag je, tijdens het traject van coaching, gewoon genieten van eten en drinken. We gaan een traject in waarmee we willen bereiken dat je nooit meer terugvalt in oude gewoontes. Heb je interesse? Kies dan voor een gratis belafspraak.

Wij van Goed gevoed & Goed getraind houden van lekker eten. Daarom vinden wij streng diëten maar niks en leren wij jou graag hoe het ook anders kan. Voelt de eerste stap bij jou ook als een drempel? Twijfel je wat de beste methode is om af te vallen en weet je niet waar je moet beginnen? We helpen je graag om de eerste stap te zetten met ons gratis Di-Eet-Alles-Startpakket.

Wil je liever een persoonlijk gesprek? Bel dan meteen even. Of spreek een wandelsessie met Maud af.

Download hier gratis
image

Online Workshop volgen bij gewichtsconsulente Vleuten en omstreken

Volg je bij de gewichtsconsulente Vleuten en omstreken het Leefstijl Verander Traject, dan mag je ook deelnemen aan de online workshops via de online leeromgeving. Je hoeft niet bang te zijn dat je na afloop niet meer bij de reguliere supermarkt terecht kunt. Niks geen gekke fratsen in jouw eetpatroon. Je krijgt tools om simpele, makkelijke, gezonde en snelle maaltijden te bereiden. Daarnaast wordt je extra online gecoacht hoe je met simpele stappen aan de slag kunt gaan om je mindset te veranderen.

BEKIJK ONZE TRAININGEN
image

Wil je nu beginnen of later? Bij vragen mag je altijd bellen.