Di-Eet-Alles Methode

Stop met diƫten, start met het veranderen van je gewoonten

Alle diëten en afvalprogramma’s hebben eigenlijk 2 dingen gemeen. Ze bepalen de regels die jij strikt moet opvolgen, waarmee jij uiteindelijk je streefgewicht bereikt. Wijk je af van de regels, dan val je terug in oude patronen. Daarnaast ligt de nadruk van de meeste diëten op datgene dat je niet meer mag. Daardoor zal afvallen dus nooit leuk worden. 

Wij gunnen iedereen grip op hun situatie en voornamelijk veel plezier en lol in het bereiken van hun doelen. Beeld je even in hoe het anders kan zijn met onze afvalmethode. 

Uitdaging ook aangaan?
image

Beeld je even in…

Je stapt in de auto en jij bepaalt waar je naartoe gaat. Jij zit achter het stuur en jij hebt voor 100% in de hand waar je naartoe gaat. Jij kiest ervoor om links of rechts te gaan. Als jij wil veranderen en aan jezelf wil werken, dan ben jij degene die achter het stuur moet zitten. 

Wij vergelijken afvallen ook wel met een toffe roadtrip. Je zet de muziek keihard aan, zingt mee en de auto brengt je van de ene naar de andere mooie plek. Bij elke nieuwe plek groei je en vind je dat stukje van jezelf waar je meer energie uit haalt. Klinkt gezellig, toch? Dat is het ook!

START JOUW GRATIS ROADTRIP
image

Herken jij jezelf hierin?

 • Ik ben gefrustreerd na vele afvalpogingen.
 • Ik schaam me voor mijn lichaam en voel me daardoor onzeker.
 • Na een eetbui voel ik me schuldig.
 • In de avond gaat het altijd fout.
 • Afvallen kost tijd en energie die ik niet heb.
 • Ik ben boos op mezelf, omdat het mij nog steeds niet is gelukt.
 • Ik heb lichamelijke klachten die versterkt worden door mijn overgewicht.
 • Ik vind het moeilijk om trots op mezelf te zijn en ik haal mezelf snel onderuit.
 • Ik ben onzeker en ik schaam me voor mijn lichaam.

Hoe zou het zijn als jij…

 • Kunt genieten van lekker eten, zonder schuldgevoel en zonder aan te komen?
 • Elke dag stralend en vol zelfvertrouwen in de spiegel kijkt?
 • Blij bent met je lichaam, zonder alle ongemakken?
 • Een positief zelfbeeld hebt, waarmee je blij bent met jezelf en jezelf met trots durft te presenteren?
 • Een topconditie hebt, waarbij je met een sprintje de trap op kunt rennen?

Geloof je niet dat het kan? Het is mij gelukt, dus waarom zou het jou niet lukken? 

MEER OVER ONZE COACHING

Blijven genieten staat voorop

Wij benaderen afvallen vanuit onze passie: genieten van eten. Daarbij moet het leuk en voornamelijk lekker zijn, zodat we dag in en dag uit kunnen genieten. Wij trainen je om te focussen vanuit een positieve en gezonde mindset. Met als kers op de taart: dagelijks lekker eten, een fit lijf, een trots gevoel over jezelf en grip op je leefstijl.

Jij bepaalt de regels en jouw persoonlijke groei.

IK BEN ER KLAAR VOOR!
image

Veranderingen zijn voor altijd met deze 5 leefstijlfactoren

Een dieet is voor even. Een verandering is voor altijd. Beter in je vel voelen draait om het creëren van een balans in een nieuwe manier van leven en omgaan met je lijf. Daarvoor gaan wij graag met jou aan de slag op het gebied van 5 leefstijlfactoren: voeding, beweging, ontspanning, routine en mindset. 

Iedereen weet dat afvallen met voeding en beweging te maken heeft. Maar dat is niet het enige. We duiken tijdens de coaching ook in op ontspanning, stressmanagement en omgaan met emoties. Oftewel: hoe voel jij je dagelijks en hoeveel energie heb je echt? Vanuit die dagelijkse ontspanning kijken we ook naar de routine van je dag. Denk aan de impact van je ochtendroutine op de rest van je dag en je energielevel. Het allerbelangrijkste is de verandering in je mindset: je manier van denken, je overtuigingen en je manier van doen. Jouw mindset gaan we samen veranderen, waarbij jouw gedachten en overtuigingen je helpen om je streefgewicht te behalen en te behouden. Klinkt dit goed of goed?

Een hele mond vol

Afvallen doe je niet ‘even’. Afvallen vraagt commitment van jezelf. Een belofte aan jezelf om er alles aan te doen dat jij elke dag blij bent met je lijf. We kunnen je daarbij helpen met onze persoonlijke no-nonsense benadering. We zijn altijd eerlijk, recht door zee en duidelijk om het maximale resultaat te behalen.

Ben je klaar om achter het stuur te kruipen en zelf de koers te bepalen? Meld je hier aan voor ons coachingstraject.

MEER OVER ONZE COACHING

Ervaring van Anneloes

Al even was ik klaar met het schommelen in mijn gewicht. Het zoeken naar een goede balans tussen eten en sporten was mijn uitdaging. Ik was op zoek naar een diëtist die me kon helpen om mijn gewoonten te veranderen. Maud heeft mij goede tips en adviezen gegeven om een juiste leefstijl te vinden en dit te kunnen behouden. Voornamelijk de tips om meer te genieten van mijn ongezonde snacks waren waardevol. Plus het inzicht hoe stressfactoren impact hebben op mijn eetgedrag en hoe ik dit kan aanpakken. Door de coaching kreeg ik meer sturing in de aanpak. Met kleine stapjes ben ik aan de slag gegaan. Maud heeft me echt geholpen om niet snel af te vallen, maar mijn valkuilen goed onder de loep te nemen. Voornamelijk het stukje mindset was echt een toegevoegde waarde, niet alleen focus op sport en eten.

Uitdaging ook aangaan?

Versie 1 is beter dan versie geen. Plan een gratis kennismaking.

Ben jij er klaar voor om jouw streefgewicht te bereiken en te blijven genieten van lekker eten?

Download GRATIS ons ‘Di-Eet-Alles Startpakket’. Leer de 5 simpele basisprincipes die je helpen om van afvallen een feest te maken & ontvang gratis een voorbeelddagmenu met recepten om te blijven genieten.

Download hier gratis

Wil je nu beginnen of later? Bij vragen mag je altijd bellen.