Online afvallen coach

Persoonlijke afval coach online

Kom je er niet meer uit? Zie je door de honderden diëten en coaches jouw juiste plan niet meer? Ben je klaar met tegenvallende resultaten? Dan wordt het tijd voor een gerichte en een persoonlijke afval coach online met concrete doelen. 

Wij van Goed gevoed & Goed getraind bieden persoonlijke coaching met een online trainingsprogramma. In onze Di-Eet-Alles Leefstijltraining word je individueel begeleid naar jouw gezonde gewicht. De persoonlijke coaching maakt dat we dieper in kunnen gaan op jouw specifieke doelen en valkuilen, zodat jij makkelijker jouw doelen bereikt. 

Moeite met kiezen welke coach voor jou het beste werkt?

Lees hier de do's en don'ts over een online afval coach en online afvalprogramma’s. Na het lezen weet jij precies welke coaching bij jou past en kun je de eerste stap zetten voor blijvend resultaat.

QUICK SCAN INPLANNEN
image

Online afvallen met coach voor- en nadelen

Ben je op dit moment op zoek naar een goede coach online of offline, dan kun je met de volgende aspecten rekening houden. Ik heb de voordelen en de nadelen om af te vallen met een online coach voor je op een rijtje gezet.

Voordelen van online coaching

 1. Tijdbesparing. Je piept makkelijk persoonlijke afspraken in de agenda. Deze zijn ook onder werktijd te plannen. Scheelt weer vrije tijd. Je baas is vast blij dat jij aan je gezondheid werkt.
 2. Alles op je eigen tempo. Bevat de online coaching ook een online programma met lessen, dan kun je zelf bepalen wanneer jij aan de slag gaat. Je bent veel flexibeler in het stellen van je eigen doelen, zodat je het nog meer op jouw tempo kunt doen.
 3. Je hebt alleen internet nodig. En internet is tegenwoordig overal te krijgen, ook in het buitenland. Dus geen excuus meer om niet aan de slag te gaan met jouw online coaching of trainingslessen. Altijd en overal kun jij aan de slag met jouw gezondheid.
 4. Het scheelt reistijd en-kosten.  Je hoeft niet meer op en neer, dit bespaart veel tijd die je ook kunt gebruiken om met je doelen aan de slag te gaan.
 5. Makkelijker in te plannen. Je hoeft geen vrij meer te pakken om naar een coach te gaan, je plant makkelijker en sneller online een afspraak dan fysiek.
 6. Mogelijkheid om calls op te nemen en terug te luisteren. Soms komen er veel tips en tricks op je af. Bij online coaching gesprekken is er altijd de mogelijkheid om gesprekken op te nemen, zodat jij altijd nog een keer jouw handige tips kan terugluisteren.

Nadelen van online coaching

 1. Je hebt geen fysieke afspraak. Ben je iemand die persoonlijk contact echt een vereiste vind, dan is online coaching niks voor jou.
 2. Je moet altijd een goede internetverbinding hebben. Gelukkig heeft iedereen dit tegenwoordig wel overal.
 3. Je moet kunnen bellen in een rustige omgeving. Wanneer je in een ruimte zit met veel geroezemoes op de achtergrond kan het niet fijn werken voor de coach waarmee je belt. Zelf kun je dan ook niet het maximale uit de coaching halen.

Goed Gevoed & Goed Getraind werkt volledig online. Wil jij weten of onze coaching iets is voor jou? Meld je hier aan voor ons gratis inspiratiepakket. Hierin leer jij hoe jij ook van afvallen en eten een feestje kan maken. 

YES DAT WIL IK

Verschillen: Online afvallen met coach VS online afvallen met programma

Zoek jij een afval coach online, dan word je overweldigd met resultaten op het internet. Maar wat past nu het beste bij jou en jouw wensen? De eerste keuze die je te maken hebt is de volgende:

Wil jij een persoonlijke coach die zich specifiek richt op jouw situatie of wil je een algemene online cursus volgen? Voor beide is iets te zeggen. 

Een online coach programma is een online leeromgeving, waar jij zelfstandig lessen kunt volgen. Zie het als een cursus die je in een paar uur, dagen of weken kunt afronden. Deze zijn niet op maat gemaakt en dus niet te vergelijken met een persoonlijke coach.

image

Voordelen online coach programma

 1. Gemakkelijk om in je eigen tijd te voltooien.
 2. Je kan ontzettend veel kennis opdoen van een bepaald onderwerp.
 3. Leerzaam tot bepaalde hoogte.

Nadelen van een online coach programma:

 1. Je krijgt geen persoonlijk advies, alles is gestandaardiseerd. Je moet dus zelf heel goed de conclusie trekken wat bij jou past. Plus je moet heel goed weten of alle basisadviezen wel op jou van toepassing zijn.
 2. Jouw persoonlijke valkuilen komen niet aan bod. Een computer of een cursus weet niet welke valkuilen jij werkelijk hebt. Ja het is met een test te achterhalen, maar dan nog zijn de tips uit die test nooit persoonlijk op jou geschreven.
 3. De theorie is nooit de praktijk. Alle tips zijn handig in theorie, maar op het voor jou gaat werken in de praktijk, dan heb je zelf te ondervinden. Een online training helpt je dus maar op zekere hoogte, de rest moet je toch echt zelf doen.
 4. Geen persoonlijke feedback. Iedereen loopt wel een keer vast. Mocht er een helpdesk zijn, dan is dat fijn, alleen verwacht daar niet te veel van. Vooral bij grote bedrijven ben jij een nummertje en zul je nooit kwalitatief goed advies krijgen, let hierop!
 5. Je moet veel discipline hebben om de training af te ronden. Veel online coach programma’s vragen enorm veel discipline om alles goed uit te voeren. Zonder sturing van een professional kun je snel de moed opgeven, simpelweg omdat je afgeleid bent of wordt.
 6. Geen coaching wanneer het even tegen zit. We komen allemaal een keer op dat punt dat je je motivatie kwijt bent. Juist dan heb je een coach nodig die je mindset van negatief naar positief weet om te turnen. Een online programma zal dit niet voor je doen.

Wij bieden liever beide

Het succes van de aanpak van Goed Gevoed en Goed getraind: wij combineren persoonlijke online coaching met een online coachingsprogramma. Online 1 op 1 aandacht en online lessen om het optimale resultaat te bereiken. In onze Di-Eet-Alles Leefstijltraining word je individueel begeleid naar jouw gezonde gewicht. De persoonlijke coaching maakt dat we dieper in kunnen gaan op jouw specifieke doelen en valkuilen, zodat jij makkelijker jouw doelen bereikt. 

Wil je de eerste stap zetten en ervaren hoe het is om een online coaching gesprek te hebben? Doe de quickscan en ontdek binnen 15 minuten welke persoonlijke valkuilen jij te tackelen hebt. Na de scan hebben we een persoonlijke online call waarbij we jouw resultaten bespreken, zodat je gericht aan de slag kunt.

PLAN HIER JOUW SCAN IN

Online afvallen: coach of diëtist

Welke coach zoek jij? Houd er rekening mee dat iedereen zichzelf coach mag noemen, het is geen beschermde titel. Je kunt een opleiding van 1 dag doen en dan ben ook jij coach. Een diëtist is een ander verhaal. Dit is een beschermde titel waar je de vierjarige HBO-studie Voeding & Diëtetiek voor moet hebben afgerond. 

Doe altijd een check bij de opleidingen van je coach. Hoe goed kan de coach jou werkelijk helpen bij jouw probleem?

Als diëtist & leefstijl trainer ben ik gecertificeerd om je precies te vertellen wat je moet eten. Ik ben er alleen van overtuigd dat dit niet is wat je zoekt. Jij weet namelijk dondersgoed dat chips ongezond is en fruit en groenten gezond. Maar hoe kan het dan toch zo moeilijk zijn om het juiste te kiezen? Daar help ik je bij door te focussen op je koppie en niet op bord. 

Binnen Goed goed gevoed & Goed getraind kijken we verder dan alleen datgene wat je eet. We gaan tot de kern. Kijken naar het totaalplaatje, waardoor valkuilen worden getackeld door aandacht voor eetgedrag, emoties, zelfzorg, zelfbeeld en zelfvertrouwen. Ontdek met de quickcan wat elke coach jou niet vertelt. Leer wat jouw valkuilen zijn en wat er nodig is om van dat eeuwige diëten af te komen. Weg van (di)eetfrustraties.

PLAN HIER JOUW SCAN IN
Online afvallen coach Maud Bogers Diëtist & Leefstijl Trainer
image
Geen idee waar ik aan begon, maar ik werd al gauw meegetrokken in haar enthousiasme. Tot dan liep ik steeds tegen het feit aan dat ik wel wilde afvallen, maar ik mij er niet toe kon zetten. Ik had het idee dat ik toch weer zou falen. Ook het idee dat ik veel zou moeten "laten" toen ik aan het traject met Maud begon. Niets was minder waar. Ze remde mij zelfs af en liet mij zien dat elk klein succes ook vooruitgang is. Maud gaat uit van mijn kracht, is positief en realistisch. Zij is ook confronterend, maar op een positieve manier. Mijn grootste leermoment is denk ik geweest dat het niet gaat om het verliezen van kilo's, maar hoe ik mij voel. Zelfvertrouwen komt niet met het verliezen van kilo's, maar de kilo's verlies je wel met zelfvertrouwen. De wereld dus andersom. Hoe dan ook: Maud is een echte aanrader! Zij is volledig zichzelf en echt gemotiveerd om mij, jou of wie dan ook te helpen. Super bedankt Maud!

5 sterren Google-review

Anne-Marie

Online afvallen: coach en traject dat bij jou past

Wil je blijvend resultaat op de weegschaal dan hebben we dus te focussen op je koppie en niet op je bord. Er zijn drie fases waar ik jou in coach om blijvend resultaat te creëren, zodat jij niet alleen een gezond bereikt maar ook behoud. Dit zijn de fases: 

Fase 1: bewust worden
Fase 2: bijstellen
Fase 3: behouden

In de eerste fase gaan we in op je lijnverleden en kijken we hoe het op dit moment gaat. Hoe ziet je dagindeling eruit met betrekking tot voeding en beweging? Wat doe jij om te ontspannen? En hoe ‘normaal’ is het om goed voor jezelf te zorgen? In het di-eet-alles werkboek hou je alles bij. De opdrachten en vragen helpen je om inzicht te krijgen in je eetpatroon, maar ook in dat wat je graag anders zou willen. Dat scherpe doel gaat mee naar fase twee.

In fase twee nemen we jouw gewoonten nog verder onder de loep en zetten we stappen op weg naar jouw doel. En dat is doorgaans niet dat lagere getal op de weegschaal. In fase twee leer ik je juist van jezelf te houden zoals je bent. Met al je mooie en minder mooie eigenschappen en ook met die teveel kilo’s die je nu wellicht met je meedraagt. Niet met het doel om daar niets aan te doen, maar om vanuit zelfliefde een betere versie van jezelf te worden. Het leefstijl veranderboek neemt je mee in alle stappen in deze fase. Het is een fantastisch werkboek dat je voortdurend scherp houdt. Ook is het een mooi naslagwerk om in terug te bladeren als je moeite hebt om op koers te blijven. Dan kun je met trots terugkijken op wat je al bereikt hebt.

In de laatste fase bouwen we verder aan je zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid. Je weet dan inmiddels wat voor jou belangrijk is en wat je hogere doelen zijn. Je leert in deze fase hoe je daar naar kunt handelen en verantwoordelijkheid over kunt nemen. Je hebt vertrouwen in jezelf en voelt dat het je dit keer lukt om je doel te bereiken en te behouden!

In de tussentijd sta ik je met raad en daad bij. Met voedingsadviezen, een luisterend oor, humor, inspiratie en natuurlijk een spiegel. Om je te laten zien hoe mooi je nu al bent, maar ook om je af toe te confronteren met je eigen gedrag. We bespreken valkuilen. Situaties waarin het voor jou lastig is om je te houden aan de afspraken die je met jezelf hebt gemaakt. En ik help je voortdurend met het zetten van de volgende stap.

Het traject draait om jou, jouw wensen en doelen. Daarom is het complete programma op maat. 

Ben jij er klaar om te werken naar een gezond gewicht?

Ben je benieuwd welke stemmetjes jou in de weg zitten? Wil je weten wat jouw grootste uitdagingen zijn? Doe dan de quickscan (di)eetfrustraties. Die geeft je inzicht in jouw uitdagingen. Wil je hulp bij het aanpakken hiervan? Ik help je graag (met glimlachgarantie!)

PLAN HIER JOUW SCAN IN

Anderen lezen ook deze blogs:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Nog meer inspiratie voor jou:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Wil je nu beginnen of later? Bij vragen mag je altijd bellen.

Maud Bogers

Maud Bogers

Diëtist en NLP leefstijltrainer