about

Ervaring is de enige leermeester…

impression image

Waarom kies je voor Maud?

Ze zeggen wel eens: Ervaring is de beste leermeester. Dat is klopt niet. Ervaring is de enige leermeester.

Voor mij duurde het 3 jaar. 1 jaar met vallen en opstaan. 1 jaar met eye-openers en 1 jaar focus op gewoonten en sindsdien (2015) blijvend resultaat en gezond op gewicht. Wil je weten hoe?

Lees hier mijn persoonlijke verhaal

Hoe ik je help met blijvend resultaat...

Blijvend resultaat boek je met een aanpak die je herhaaldelijk kunt uitvoeren. Met mijn eigen ervaring van vallen en opstaan, medische kennis en coachingskills help ik je graag je doel te bereiken. Startend met mijn Gezonde Gewichtsformule leer je in 10 makkelijke stappen jouw persoonlijke plan op te stellen. Laat mij je coachen en assisteren naar jouw gezonde gewicht en je helpen jouw gewoonten te veranderen.

Waar de ‘normale’ diëtist stopt ga ik verder…
Het is mijn missie dat jij de structuur en basis ontwikkelt om je mentaal & fysiek energieker te voelen. Met mijn coaching wil ik dat jij je weer goed in je vel voelt, door een gezond en fijn eet- en leefpatroon aan te leren. Want ‘even op dieet’, dat staat niet meer in mijn woordenboek. Om resultaat te behouden moet je jouw gewoonten veranderen. En om af te vallen is vaak alleen je voeding veranderen onvoldoende. Daarin ga ik je verder helpen met mijn coaching…

Een gezond gewicht bereik je door je leefstijl te veranderen. Oude gewoonten af te leren en nieuwe gewoonten aan te leren. Samen met mij creëer jij een gezonde mindset, waardoor ‘gezond en fit’ zijn vanzelfsprekend wordt. Je leert je routine te veranderen, zodat jij je altijd energiek voelt. Daarnaast help ik je natuurlijk alle kennis en inzichten op te snuiven op het gebied van voeding, beweging en ontspanning met een persoonlijk voeding- en leefstijladvies.

Word jij hongerig naar meer informatie?
Lees dan hier meer over mijn coaching…

Mijn werkwijze: de Gezonde Gewichtsformule

Veranderen doe je met makkelijke, kleine aanpassingen van je dagelijkse gewoonten. Geen grote veranderingen, alles stap voor stap op jouw eigen tempo. Gewoon op jouw manier, wat jij fijn vindt. Samen kijken we naar jouw huidige gewoonten en gaan we nieuwe gewoonten aanleren, door te richten op jouw veranderingen in jouw eigen gedrag. Elk persoon is uniek en elk persoon leeft anders, dus jouw eigen traject op jouw manier met een persoonlijke, zorgzame en plezierige aanpak.

Deze verandering maak je met de Gezonde Gewichtsformule. Met deze herhaaldelijke aanpak leer jij hoe je in 10 makkelijke stappen kunt afvallen. In mijn Leefstijl Verander Traject neem ik je bij de hand en assisteer ik jou naar jouw resultaat. Meld je aan voor een gratis wandelsessie om jouw doel te bespreken

image-row