Di-Eet-Alles Methode

Stop met diëten, start met het veranderen van je gewoonten

Alle dieet- en afvalprogramma’s hebben 2 dingen gemeen: ze bepalen de regels die jij strikt moet opvolgen. Meestal met de nadruk op wat jij niet meer mag. Niet leuk dus! Je bereikt uiteindelijk, als je geluk hebt, je streefgewicht, maar valt al snel terug in oude patronen als je je niet meer strikt aan je dieet houdt. Meestal met het gevolg dat je aankomt. 
Het kan anders! Wij gunnen jou grip op je leefstijlpatroon voor de lange termijn en vooral veel plezier in het bereiken van je einddoelen. 

image

Beeld je even in…

Je kijkt naar jezelf in de spiegel en bent trots op de vrouw die terugkijkt. Je werkt elke dag aan een betere versie van jezelf. Je bent nog niet waar je wilt zijn, maar bent trots op elke stap die je al gezet hebt. Door je gezonde leefstijl ben je ook al wat gewicht verloren. Stap voor stap komt de vrouw tevoorschijn die je altijd al wilde zijn… 
Klinkt goed toch? Dat is het ook! 

Uitdaging ook aangaan?
image

Herken jij jezelf hierin?

  • Ik kan niet afvallen, wat ik ook probeer
  • Ik schaam me voor mijn lichaam en voel me onzeker
  • Afvallen kost tijd en energie en die heb ik niet
  • Ik ben boos op mezelf omdat het me nog steeds niet is gelukt om af te vallen
  • Ik heb regelmatig eetbuien en voel me daarna altijd schuldig

Hoe zou het zijn als…

  • Je weer kunt genieten van eten zonder schuldgevoelens
  • Je vol zelfvertrouwen naar jezelf kijkt
  • Je gevoel van geluk niet meer afhangt van de weegschaal
  • Je weer plezier hebt in het afvallen.

Je nieuwe leven wacht op jou. Plan vandaag nog jouw quickscan in voor direct inzicht in jouw persoonlijke valkuilen.

QUICK SCAN INPLANNEN

Veranderingen zijn voor altijd met deze vijf leefstijlfactoren

Een dieet is voor even. Niemand kan dat een leven lang volhouden. En ermee stoppen betekent automatisch: weer aankomen. Een leefstijlverandering is voor altijd. Daarbij gaat het om balans tussen vijf leefstijlfactoren: voeding, beweging, ontspanning, routine en mindset. 

Iedereen weet dat afvallen met voeding en beweging te maken heeft. Maar dat is niet het enige. Tijdens de coaching duiken we ook in op ontspanning en de manier waarop je omgaat met stress en emoties. En het allerbelangrijkste: je mindset. Je gedachten en overtuigingen over afvallen kunnen je flink in de weg zitten bij het behalen van resultaat. Samen gaan we met al deze factoren aan de slag zodat ze goed gaan samenwerken en jou helpen om je doelen te bereiken en te behouden. Klinkt dit goed of goed? 

IK BEN ER KLAAR VOOR!
image

Ervaring van Anneloes 

Al even was ik klaar met het schommelen in mijn gewicht. Het zoeken naar een goede balans tussen eten en sporten was mijn uitdaging. Ik was op zoek naar een diëtist die me kon helpen om mijn gewoonten te veranderen. Maud heeft mij goede tips en adviezen gegeven om een juiste leefstijl te vinden en dit te kunnen behouden. Voornamelijk de tips om meer te genieten van mijn ongezonde snacks waren waardevol. Plus het inzicht hoe stressfactoren impact hebben op mijn eetgedrag en hoe ik dit kan aanpakken. Door de coaching kreeg ik meer sturing in de aanpak. Met kleine stapjes ben ik aan de slag gegaan. Maud heeft me echt geholpen om niet snel af te vallen, maar mijn valkuilen goed onder de loep te nemen. Voornamelijk het stukje mindset was echt een toegevoegde waarde, niet alleen focus op sport en eten.

Van afvallen een feestje maken

Het vraagt tijd en geduld en de belofte aan jezelf dat je er alles aan gaat doen om weer blij en trots te zijn op jezelf. Wij helpen je daarbij met onze persoonlijke no-nonsense benadering. We zijn eerlijk, recht door zee en willen jouw proces zo leuk mogelijk maken.

Wil jij weer grip op je leven en je eigen koers bepalen? Doe vandaag nog jouw persoonlijke scan.

PLAN HIER JOUW SCAN IN

Wil je nu beginnen of later? Bij vragen mag je altijd bellen.