Di-Eet-Alles Training

Voel je weer een lekker wijf, door van afvallen en eten een feestje te maken

Kom je er niet meer uit? Zie je door de honderden diëten jouw juiste plan niet meer? Ben je klaar met tegenvallende resultaten? Dan wordt het tijd voor een gerichte en persoonlijke aanpak met concrete doelen. 

Onze Di-Eet-Alles Training helpt je om inzicht te krijgen in jouw patronen en belemmerende gedachten. Je eerdere dieetpogingen hebben er vast voor gezorgd dat je minder positief bent gaan kijken naar afvallen en naar jezelf. Krijg je deze negatieve mindset niet uit je systeem, dan bereik je nooit langdurig resultaat. Het kan écht anders! 

image

In één jaar een transformatie van vol lijf naar lekker wijf. Individuele online coaching, waarmee je stap voor stap bouwt aan een gezond gewicht met zelfvertrouwen.

Di-eet Mindset -- Niet de focus op je bord maar op je koppie. Huidige dieetpatronen doorbreken & systematisch werken aan nieuwe gewoonten en overtuigingen voor een gezond en zelfverzekerd lijf.

1 op 1 aandacht -- Geen 100 mensen in de groep & alles zelf moeten uitvogelen. Wel diepgang in 1 op 1 sessies die ervoor zorgen dat je praktisch en actiegericht aan de slag kan.

Tot de kern -- Verlies je niet meer in details van kcal tellen en foodtrends. Kijken naar het totaalplaatje, waardoor valkuilen worden getackeld door aandacht voor eetgedrag, emoties, zelfzorg, zelfbeeld en zelfvertrouwen.

image

Stop de constante twijfels over jezelf en wat je wel en niet mag eten

Grote kans dat jij je hierin herkent:

Je staat ermee op en gaat er vaak mee slapen. De keuzes die je die dag gaat maken of hebt gemaakt op het gebied van eten. Het was weer niet super gezond, dus je baalt. Die frustratie, die vreet je op. Letterlijk. En daar baal je weer van. Hup cirkeltje rond. Een blik in de spiegel en je ziet de teleurstelling.

Ja pijnlijk, maar dit is hoe het nu is. Je weet na 100 dieetpogingen niet meer wat goed of niet goed is.

Wat je wel weet: dit kan niet meer. Je bent toe aan balans. Je wilt begrijpen hoe je jouw vastgeroeste patronen nu werkelijk kunt ombuigen. Vooral in specifieke situaties, zoals wanneer je moe bent en een zwak moment hebt.

Als het klopt tot dusver, lees dan nog even verder.

Want afvallen is helemaal niet jouw doel. Het is een middel om weer lekker in je vel te zitten. Om te vertrouwen op jezelf en de keuzes die je elke dag maakt. Om zo krachtig mogelijk door het leven te gaan. En dat start niet op je bord, maar in je koppie.

Je hebt te bouwen aan nieuwe patronen die jou voorzien van houvast die bij jou past.

Want zonder die houvast flikker je om, zie dieetpoging 1, 2, 3 etc.

Daar gaan we in de training & coaching aan werken. Een versie waarin jij goed voor jezelf zorgt, jezelf op nummer 1 zet. Kan vertrouwen op jezelf en de keuzes die je maakt. Dan doen we door te werken aan je mindset en jouw patronen, zodat jij straks in de spiegel die zelfverzekerde versie van jezelf terug blijft zien.

Ben je klaar om jezelf serieus te gaan nemen en te bouwen aan die krachtige versie vol zelfvertrouwen?

Verantwoordelijkheid te pakken voor je keuzes en daarmee terug in balans te komen? Grip te krijgen op je eetpatronen. Niet van je pad af te raken als je uit het veld geslagen wordt?

Plan dan vandaag de quickscan in om jouw eerste stap te zetten.

Hoe werkt het? Afvallen & Zelfvertrouwen

Afvallen is niet het doel, maar het middel

Jouw werkelijke doel is om je weer zelfverzekerd voelen in je lijf en voor de spiegel!

Daarvoor hebben we jouw huidige patronen te doorbreken. In te duiken op jouw eetgedrag en de koppeling met jouw mindset. Hoe jij denkt en leeft rondom het onderwerp afvallen en diëten. Om dat hogere doel te bereiken werken we samen aan jouw vier cirkels van:

  • Zelfzorg
  • Zelfwaardering
  • Zelfvertrouwen
  • Zelfverzekerd zijn

Zelfzorg is de basis voor een gezonde leefstijl en zelfvertrouwen

Met gezonde voeding, dagelijkse beweging, rust in je hoofd, routine en met de goede mindset leg je de basis voor een fit en mentaal sterk gestel. Zelfwaardering draait om jouw zelfbeeld; dat wat je ziet in je spiegel. Zelfvertrouwen groeit door dagelijks te doen wat jij belangrijk vindt. Als kers op de taart werken we aan jouw zelfverzekerdheid. Jij weet wat je wilt en je hebt vertrouwen dat je jouw doelen kunt bereiken.

Stapsgewijs verandering

Elke dag een beetje wint het altijd van af en toe heel veel

De Training duurt een jaar. In 52 weken leer jij alles over voeding en je leefgewoonten. 
Ik sta ik je met raad en daad bij. Met voedings- en leefstijladviezen, een luisterend oor, humor en inspiratie. We bespreken je valkuilen en ik help je voortdurend met het zetten van de volgende stap. 

Het traject draait het om jou, jouw wensen, doelen en dromen. Die droom bereik je niet door eindeloos ouwehoeren, maar vooral door veel te doen. Je gaat keihard aan de bak! Met werkboeken, online lessen, doorbraaksessies en natuurlijk nog meer coachingsgesprekken met mij.

Kosten Training

Alleen voor échte verandering

12 maanden intensieve begeleiding. Met het persoonlijke leefstijladvies en dagelijks 15 minuten van je eigen tijd kun jij jouw gezonde gewicht bereiken en behouden.

Jouw investering VIP traject:

€5000,-*

*Betaling in termijnen mogelijk

Aanmelden voor de training start altijd met een Quickscan om jouw startpunt te bepalen. Meld je via onderstaande knop aan om te ontdekken waar jij winst te behalen hebt.

PLAN HIER JOUW SCAN IN

De di-eet-alles methode

Fase 1. Bewustworden
Krijg inzicht in je gewoonten en wordt je ervan bewust welke veranderingen mogelijk zijn.

Fase 2. Bijstellen
Verander stap voor stap je eigen eetgedrag en leefgewoonten door het volgen van online lessen en persoonlijke coaching.

Fase 3. Behouden
Nooit meer in gevecht met de weegschaal en geen terugval in oude patronen.

Stop met diëten en symptoombestrijding. Krijg vandaag nog helder op welke van de 5 oorzaken jij vastloopt voor een juiste aanpak.

PLAN HIER JOUW SCAN IN
image
Na veel afvalpogingen afgelopen jaren ben ik eindelijk bewust geworden hoe het echt anders voor mij kan werken. Maud heeft me met haar training bewust gemaakt dat ik zelf alles in de hand heb. Geen dieet bepaalt meer wat ik eet. Dat doe ik zelf. Ik kreeg het volle vertrouwen in mijzelf om die kilo’s te tackelen. Ik ben bewust geworden van mijn eigen gedrag en gewoonten. Met alle tips in de online lessen en de praktische opdrachten heb ik mijn eigen eetpatroon zo kunnen ombuigen dat ik me weer lekker in me lijf voel. Van te voren had ik niet gedacht dat dit zo’n impact zou hebben. De focus op mindset in de training is de toegevoegde waarde om écht voorgoed te stoppen met diëten. Twijfel niet om deze investering in jezelf te maken en hier energie in te stoppen, je krijgt er 100x meer energie voor terug!

Ervaring Felicia ⭐⭐⭐⭐⭐

Di-Eet-Alles Leefstijl Training

Wat geen een dieet of coach je vertelt

Iedereen vergeet je de belangrijkste inzichten te geven als het gaat om diëten. Je probeert en je probeert maar en het lukt niet om dat gewicht eraf te houden. En vergeet het zelfvertrouwen, je blijft in die negatieve spiraal rondom eten hangen.

Stop met Met diëten focus je op symptoombestrijding. Daar gaan je mee stoppen zodra je deze scan hebt voltooid.

Na de scan heb je helder op welke van de 5 oorzaken jij vastloopt waardoor je geen blijvend resultaat boekt.

Stop met jojo-en en hak de knoop door. Doe vandaag de quickscan.

QUICK SCAN INPLANNEN
image

Wil je nu beginnen of later? Bij vragen mag je altijd bellen.