Gratis Di-Eet-Alles Inspiratie Webinar

Gezond afvallen met het Di-Eet-Alles Inspiratie Webinar

Heb je ons inspiratiepakket gelezen, dan weet je dat diëten een quickfix is voor korte duur. Kies jij vandaag voor het nemen van het anti-dieet-besluit?

Stop met diëten en kies voor jezelf. Zet afvallen in als middel en niet als doel. Focus op jezelf en creëer op de lange termijn dat goede gevoel over jezelf. In dit webinar help ik je om uit die eeuwige dieetgevangenis te komen en te starten met het veranderen van jouw leefstijl voor blijvend resultaat. 

Meld je via onderstaande knop aan voor 1 van de data. 

Aanmelden Inspiratiewebinar
image

Het Anti-Dieet-Besluit

Kom uit je droom en herken jouw dieetgevangenis. Diëten doe je even en ook altijd. Een quickfix waarvan je hoopt dat hij ooit een keer blijvend resultaat gaat geven, maar wat het niet doet. Dagelijkse lijstjes en menus helpen even, maar niet voor de lange termijn. Je verandert namelijk niet je eigen gedrag, doen en laten. 

Ben jij klaar om een besluit te maken? Te stoppen met diëten en te leren genieten van wat wél mag? Intens genieten en blijvend je gedrag veranderen. Daarvoor heb jij een andere kijk nodig op eten en afvallen en dat start allemaal in je koppie.

Tijd voor het anti-dieet-besluit en actie. In dit webinar neem ik je mee in de start van jouw eigen reis naar leefstijlverandering. Je leert welke stappen je te zetten hebt en welke blokkades je hebt te overwinnen. 

Aanmelden Inspiratiewebinar
image