Quickscan (di)eetfrustratie

Frustratie, onzekerheid en schaamte door de extra kilo's

Je bent altijd bezig met je lijf en met eten. 100 dieetpogingen verder en jij baalt nog steeds en de kilo's blijven er niet af.  Je voelt je ronduit klote en weer schuldig als je weer te veel gegeten hebt. Waarom lukt het steeds niet om er vanaf te blijven?

Diëten is niet de oplossing, wat je altijd deed werkt niet. Maar wat wel? Ontdek met de quickcan wat elke coach jou niet vertelt. Leer wat jouw valkuilen zijn en wat er nodig is om van dat eeuwige diëten af te komen. Weg van (di)eetfrustraties.

QUICK SCAN INPLANNEN
image

Binnen 15 minuten inzicht in het kernprobleem van jouw extra kilo's & onzekere gevoelens over je lijf. Met online 1 op 1 voor vragen & analyse.

Snel - Direct na het boeken start je met de scan. Binnen 15 minuten resultaat in je inbox. Vaak kan binnen 2 weken de 1 op 1 gepland worden.

Maatwerk - Geen algemeen advies, maar concreet op 6 focusgebieden. We kijken niet alleen naar je leefstijl & mindset, maar ook naar je eetgedrag, emoties, zelfbeeld en zelfvertrouwen.

Duidelijk - Een helder overzicht met duidelijke actiepunten. Je hebt nu eindelijk door waar je werkelijk mee aan de slag moet om de kilo's eraf te houden.

image

Hoe werkt het?

Hoe werkt de Quickscan?

1. Aanmelden + afspraak inplannen

Aanmelden kan via onderstaande knop. De kosten van de scan zijn €49,- vrij van btw.  Na het aanmelden kun je direct de persoonlijke call in plannen in de agenda wanneer het jou uitkomt.

2. Scannen + uitslag

Wanneer je jouw afspraak hebt ingepland kun je direct de scan invullen. Ook is het mogelijk om de quickscan later in te vullen. De link naar de scan kun je terug vinden in de afspraakbevestiging die je in de mail hebt ontvangen. Na het invullen van de scan ontvang je direct de resultaten in de mail. 

3. Persoonlijke call

Deze antwoorden gaan we natuurlijk bespreken in de persoonlijke call. We gaan dieper in op jouw mindset en eetfrustraties. Zoals het bespreken van de oorzaak en de impact van jouw huidige patronen.

QUICK SCAN INPLANNEN

Verwachtingen Quickscan

Wat kun je verwachten van de Quickscan

Verwacht niet dat deze scan je gaat vertellen wat je wel en niet moet eten.

Afvallen is nooit het doel. Afvallen is het middel om weer vol zelfvertrouwen, gezond en fit te leven. 

Wat kun je wel verwachten?

  • Een startpunt met een overzicht waar winst te halen is in het verbeteren van je leefstijl.
  • Inzichten in 6 verschillende pijlers die je nu op je huidige gewicht houden.
  • Verdieping over hoe je aan de slag kunt gaan om jouw doel te bereiken.

Doel Quickscan

Ontdekken dat afvallen start in je koppie

Je wilt graag de extra kilo's kwijt. Dat begrijp ik maar al te graag. Je hebt al eerdere diëten gevolgd, en toch ben je op deze pagina verzeild geraakt. Frustratie rijst de pan uit. 

Het doel van de quickscan is om jouw startpunt van jouw laatste afvalreis te bepalen. Als iemand aan jou de weg vraagt op straat en je weet zelf niet waar je bent, dan wordt het verdomd moeilijk om die person de weg te wijzen naar het eindstation.

Wanneer je de overtuiging hebt dat je afvallen nog steeds als doel moet zien, dan gaat deze scan je helpen om de overtuiging te veranderen.

Afvallen start in je koppie en niet op je bord

 

 

Wat coaches jou niet vertellen

Stop met diëten en symptoombestrijding. Krijg vandaag nog helder op welke van de 5 oorzaken jij vastloopt. Weg van vreetbuien en dat negatieve zelfbeeld. Plan direct hier jouw quickscan in voor de eerste stap naar resultaat.

image

Wil je nu beginnen of later? Bij vragen mag je altijd bellen.