Voedingscoach Utrecht

Wil je afvallen? Voedingscoach Utrecht helpt je van het jojo-en af

Wil je graag een gezond gewicht en afvallen? Voedingscoach of diëtist, waar doe je het beste aan? Misschien ben je al even op zoek naar een voedingscoach of diëtist, omdat de eetschema’s en lijstjes je niet helpen. Afvallen met een voedingscoach is makkelijker dan zelf blijven proberen. Je leest hieronder de voordelen van de hulp van een diëtist of voedingscoach. Tegenwoordig zijn er duizenden voedingscoaches, alleen zijn ze wellicht niet allemaal geschikt voor jou en jouw doelen. Doe goed onderzoek naar wat je nodig hebt als je wilt afvallen met een voedingscoach, zodat jij jouw doelen bereikt en behoud. 

Lees hieronder alles wat je moet weten over gezond afvallen coaching en de di-eet-alles methode van Goed gevoed & Goed getraind.

Di-Eet-Alles Methode
Voedingscoach Utrecht | Di-eet-alles methode
image

Waarom hulp van voedingscoach Utrecht?

Wellicht maak je je zorgen om je gewicht of om je gezondheid. Of wil je preventief een gezond gewicht bereiken? Afvallen is nooit het doel maar het middel. Je doel is om te bouwen naar een gezonde energieke leefstijl waarbij jij lekker in je vel zit. Bij Goed gevoed & Goed getraind helpen we je door afvallen als middel en niet als doel te zien. Veel voedingscoaches kijken alleen naar de cijfers op de weegschaal. Goed voor hun reviews en jouw ego als je resultaat boekt. Ze adviseren je een koolhydraatarm dieet en jij valt in snel tempo veel kilo’s af. Maar inmiddels weet jij dat dit alleen maar het ongewenste jojo-resultaat oplevert. 

Een dieet met quickfix geeft dus geen resultaat op de lange termijn. Wanneer je de focus verlegt van je bord naar je koppie, dan maak je de switch. Hierdoor is afvallen niet meer het doel maar het middel. Je gaat nog steeds aan de slag met je gezondheid door te focussen op je zelfzorg. Denk aan: je voeding, beweging, ontspanning, routine en mindset. Jij wordt elke dag energieker en je zelfverzekerdheid groeit.

Met onze di-eet-alles methode gaan we, naast die zelfzorg, ook aan de slag met het beeld dat jij hebt van jezelf. Merk je dat je jezelf (onbewust) vaak afzeikt? Dan vind je jezelf waarschijnlijk niet goed genoeg. Je zet jezelf niet zo snel op nummer 1 en je doet liever iets voor een ander dan voor jezelf. Als je graag wilt bouwen naar een gezond gewicht, dan ligt daar de winst om gezond af te vallen. Hiervoor heb je de juiste voedingscoaching nodig. 

Het hebben van een gezond gewicht of afvallen zorgen niet automatisch voor meer zelfvertrouwen. Hier heb je aparte voedingscoaching voor nodig. Dit onderdeel is één van de belangrijkste aspecten als jij weer zelfverzekerd in je vel wil zitten en trots voor de spiegel wilt staan. 

Wil je weten waar jij persoonlijk aan te werken hebt? Doe hier de scan op het gebied van zelfzorg, zelfbeeld, zelfvertrouwen, jouw eetgedrag en  mindset. Na deze scan kun je direct jouw resultaten bespreken zodat jij jouw gezonde gewicht kunt bereiken.

Doe hier jouw quickscan voor (di)eetfrustraties

Voedingscoach Utrecht: waar aandacht is voor meer dan je gewicht

Afvallen is het middel en nooit het doel. Afvallen met een voedingscoach helpt je de focus te verleggen en leert je los te breken van de weegschaal. Nooit meer de frustratie en richten op wat goed voelt voor jou. 

In de coaching houden we je altijd scherp op jouw eigen motivatie. Als coach zijn we geen stok achter de deur, want de verantwoordelijkheid van je resultaat ligt altijd bij jezelf. Zit je in een dip, dan zijn wij er om je mindset een positieve boost te geven, zodat jij weer verder kunt met afvallen en het bereiken van je gezonde gewicht vol zelfvertrouwen. Zet vandaag jouw eerste stap met de quickscan.

placeholder image

Voordelen van voedingscoach van Goed gevoed & Goed getraind Utrecht:

  • Bij Goed gevoed & Goed getraind wordt naar je totale leefstijl gekeken, niet alleen je voeding en het cijfer op de weegschaal. Op basis van de vijf leefstijlfactoren wordt aandacht besteed aan jouw zelfzorg die jou helpt naar een gezond gewicht.
  • Je leert hoe je het het resultaat wat je hebt bereikt kunt behouden.
  • We werken niet naar je streefgewicht maar naar een gezond gewicht, met blijvend resultaat.
  • Je leert een gezonde relatie te creëren met eten.
  • We focussen op je koppie, waarbij we ook werken aan je zelfvertrouwen en een positiever zelfbeeld.
  • Je krijgt meer energie door kleine aanpassingen in je leefstijl, zodat je fit opstaat en voldaan gaat slapen.
  • We duiken in op emotie-eten en eetbuien, zodat je meer grip krijgt op je eetgedrag.

Afvallen? Voedingscoach Maud Utrecht doet het anders

Ervaring is de enige leermeester. Lees hier de review van Marga over Maud.

Voor afvallen met voedingscoach Maud kom ik woorden te kort. Na alle negatieve ervaringen met afvallen met een voedingscoach en diëten vond ik bij haar wat ik altijd al zocht: geen enorme berg om tegenop te hikken, maar met kleine stapjes op weg naar mijn doel. Haar coaching is gericht op een gezondere leefstijl, maar wel vanuit de gedachte dat je daarnaast ook gewoon kan blijven genieten. Geen kant en klaar voorgekauwd schema en calorieën tellen, maar beginnen bij de basis: je eigen gedachten over voeding, overgewicht, je lijf, gezondheid en afvallen. Nooit geweten hoe erg die je in de weg kunnen zitten als je wilt afvallen. Ze zoekt samen met jou naar de juiste balans en houdt je een confronterende spiegel voor als dat nodig is. Ze is niet bang om door je excuses en 'ja maren' heen te breken. Met haar tomeloze positieve energie en echte betrokkenheid weet ze er dag na dag de moed in te houden. Door haar als voedingscoach werd afvallen een gezellig avontuur in plaats van een strijd. Als je een 'anders dan anders' voedingsdeskundige zoekt én structureel betere keuzes wilt maken voor je eigen gezondheid, dan zou ik stoppen met zoeken en Maud meteen een berichtje sturen. Wedden dat het je met haar wél lukt om je doelen te bereiken?

Ervaringen voedingscoaching voor gezond afvallen

Hier vind je alle ervaringen over afvallen met voedingscoach Maud.

Doe hier jouw quickscan voor (di)eetfrustraties

Geen dieet bij voedingscoach Maud in Utrecht

Bij Goed gevoed & Goed getraind wordt er niet gefocust op een dieet. Wellicht klinkt dat jou raar in de oren. Als je wilt afvallen, moet je toch een dieet volgen? Voedingscoach en diëtist Maud denkt hier anders over. Om de simpele reden dat je een dieet maar voor een tijdje volgt. Even snel alles omgooien, maar niet werkelijk induiken op de kernproblemen waarom jij doet wat je doet. Waarom jij die eetbuien blijft hebben als je wel iets lekkers in huis hebt. Waarom je steeds terugvalt in oude patronen. 

Je wordt door voedingscoach Maud geholpen met het vinden van een balans in je manier van leven. Wil je blijvend resultaat op de weegschaal als je wilt afvallen, dan moet je uiteraard aanpassingen maken in je eetpatroon. Niet minder belangrijk is kijken naar de totale zelfzorg, jouw zelfwaardering, zelfvertrouwen en hoe zelfverzekerd jij je voelt met en in je lijf. 

Geen dieet. Wel een di-eet-alles mindset voor blijvend resultaat. Wil jij weten wat dit inhoud. Download ons di-eet-alles inspiratiepakket om dit ook te ontdekken. Of plan jouw persoonlijke quickscan in om te ontdekken waar jij werkelijk mee aan de slag hebt te gaan voor blijvende verandering in leefstijl en mindset.

Doe hier jouw quickscan voor (di)eetfrustraties
placeholder image

Wil je nu beginnen of later? Bij vragen mag je altijd bellen.

Maud Bogers

Maud Bogers

Diëtist en NLP leefstijltrainer