Voedingscoach Utrecht

Voedingscoach Utrecht

Bij Goed gevoed & Goed getraind houden ze van lekker eten. Daarom vinden zij streng diëten maar niks en leren zij jou graag hoe het ook anders kan. Voelt de eerste stap bij jou ook als een drempel? Twijfel je wat de beste methode is om af te vallen en weet je niet waar je moet beginnen? We helpen je graag om de eerste stap te zetten met ons gratis Di-Eet-Alles-Startpakket.

Kun je wel coaching gebruiken op het gebied van een gezonde levensstijl? Maak dan een afspraak met Maud van Goed gevoed & Goed getraind. Wat denk je van een gratis en vrijblijvende wandelsessie? Elk traject start daar mee. Zo kunnen jullie al wandelend jouw doelen en motivatie bespreken. Er wordt dan ook eerlijk gekeken of het coachen voor jou zinvol is. Als dit zo is en jij voelt ook echt een klik met de coach, dan volgt er een intakegesprek.

Download hier gratis
image

Intakegesprek met coach voeding Utrecht

Als de voedingscoach in Utrecht bij je past en je wilt meedoen aan dit leefstijltraject, dan wordt er een intakegesprek gepland. Het is belangrijk dat je op dit moment zoveel mogelijk informatie deelt met de coach. Zo kan zij jou op de beste manier helpen en een persoonlijk advies opstellen. Dit ontvang je overigens meteen na het gesprek. Je krijgt een pdf waarin je allemaal tips kunt lezen. Deze hebben betrekking op routines, ontspannen, bewegen en voeding. Verder ontvang je een leefstijl veranderboek. Dit kun je elke dag gebruiken om je veranderingen in de praktijk te brengen. Het werkt heel motiverend dat je op deze manier iedere dag groei kunt waarnemen. Daarnaast geeft het je structuur en vergroot het je bewustzijn en inzichten. Met deze richtlijnen voor een gezondere stijl van leven ga je heel veel bereiken.

ONZE METHODE
image

Maandelijks een afspraak met coach voeding Utrecht

Doe je mee met het verandertraject, dan heb je iedere maand een individuele coachingssessie. Dit gesprek duurt ongeveer 3 kwartier. We evalueren dan samen hoe het gaat. We focussen ons vooral op de progressie die zichtbaar is. Deze sessie is ook handig voor als je een aantal knelpunten wilt bespreken. We houden natuurlijk heel goed eventuele valkuilen in de gaten. Een terugval willen we altijd voorkomen. Je hebt trouwens niet alleen op dit moment contact met je coach. Je mag echt altijd mailen of appen als er iets is. Wat er ook is, je mag het delen. Online kun je daarnaast ook nog deelnemen aan extra coaching. Dit is voor de verdieping. Natuurlijk kun je gebruikmaken van een handig receptenboek. Zeker de digitale versie is handig om even mee te nemen als je naar de supermarkt gaat. Je kunt overigens gewoon normaal eten, niets geen bijzondere fratsen.

BEKIJK ONZE TRAININGEN
image

Wil je nu beginnen of later? Bij vragen mag je altijd bellen.