Voedingsdeskundige Utrecht

Voedingsdeskundige Utrecht 

Je wilt weten hoe je op een gezonde manier kunt afvallen? Kun je hierbij wel wat begeleiding gebruiken? Maak dan zeker gebruik van de diensten van Goed gevoed & Goed getraind. Maak gebruik van het gratis belspreekuur of plan meteen een wandelsessie met Maud. Dit is altijd de start van de coaching. Tijdens dit gesprek komen jullie er direct achter of Maud iets voor je kan betekenen. Is dat het geval, dan volgt er een intakegesprek.

Natuurlijk kun je ook zelf de eerste stap zetten. Bij Goed gevoed & Goed getraind houden ze van lekker eten. Daarom vinden zij streng diëten maar niks en leren zij jou graag hoe het ook anders kan. Voelt de eerste stap bij jou ook als een drempel? Twijfel je wat de beste methode is om af te vallen en weet je niet waar je moet beginnen? We helpen je graag om de eerste stap te zetten met ons gratis Di-Eet-Alles-Startpakket.

Download hier gratis
image

Betrouwbare voeding deskundigheid Utrecht

De voedingsdeskundige in Utrecht staat elke dag opnieuw voor je klaar. Elke maand heb je een gesprek met haar, maar tussendoor mag je haar ook met al je vragen bestormen. Heb je een keer een dipje of een prangende vraag, app of mail het meteen. We doen er alles aan zodat jij je streefgewicht gaat halen. En daarna zorgen we ervoor dat er geen terugval optreedt. Er komt, na het bereiken van je streefgewicht, een nieuw advies. Dit is gericht op het behouden van het resultaat.

ONZE METHODE
image

Volg Online Workshop en leer meer over en van voeding deskundigheid Utrecht

Bij je nieuwe leefwijze hoort misschien ook wel een andere manier van koken. Je hoeft absoluut niet heel je leven op zijn kop te gooien, maar een aantal tips op het gebied van koken kunnen je vast en zeker helpen. Je leert tijdens deze online workshops allerlei trucks die je van dienst kunnen zijn tijdens het kokkerellen. Prettig is dat deze tips ervoor zorgen dat je vooral snel, eenvoudig en gezond kunt koken. Ook krijg je leuke tools over bijvoorbeeld het serveren en opdienen van de maaltijd. Zodat je er, eventueel met je gasten, extra van kunt genieten.

BEKIJK ONZE TRAINING EN COACHING
image

Wil je nu beginnen of later? Bij vragen mag je altijd bellen.

Maud Bogers

Maud Bogers

Diƫtist en NLP leefstijltrainer